ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Откриване на теч с термокамера в София

( Оценка 5.0 ) от ( 2 отзива )

Откриване на теч с термокамера с помощта на апаратура

ТермокамераЕлвидом ООД предлага на своите клиенти професионалната услугата откриване на течове без къртене за София град и софийска област. Извършваме професионално откриване на теч с термокамера Flir. Откриване на теч с термографска камера не е лесно, както изглежда отстрани. Откриването на теч с апаратура изисква, освен апаратура за откриване на теч, така и много опит и знание за работа с такава апаратура и техника. Елвидом ООД разполага с обучен персонал от професионални термографи със сертификат за откриване на теч с камера. Ние сме лицензирана фирма за откриване на скрити течове за София и страната. Предлагаме откриване на течове в София, откриване на течове в Бургас и Откриване на течове в Стара Загора, Варна, Добрич, Балчик, Ямбол, Сливен, Повдив и дрги градове и населени места. 

Откриване на теч с термокамера без къртене

При откриване на теч без къртене се изискват много добри познания ив областта на ВиК инсталациите. При скрит теч от съседи, теч от таван или теч от банята не се притеснявайте. Елвидом извършва професионално откриване на теч в баня с помощта на ултразвук или инфрачервена камера. Скритият теч, вече не е проблем със съвременните технологии и възможности, които ни предлагат термографските камери и идруги уреди и апаратури за откриване на течове.

Откриване теч на вода за Елвидом не е проблем, а ежедневна работа! Цените за откриване на течове, може да видите в секция Цени на ВиК услуги.

Началната цена за намиране на скрити течове о от 148,00 лева. 

Професионална фирма за откриване на теч с термокамера. Отстраняване на открити от нас течове!