ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на кранове за София

( Оценка 3.0 ) от ( 4 отзива )

Смяна на кранове

Монтаж и смяна на спирателни кранове - София и района

Фирма Елвидом ООД София извършва професионална смяна на спирателни кранове. Тук може да се запознаете и с услугата монтаж на спирателни кранове с различен цолаж за топла и студена вода.

С течение на времето крановете корозират или се износва уплътнението им, което от своя страна довежда до течове и лоша функционалност на самия кран. При кранове с керамични глави и патрони се износва керамичният слой.

Смяна на кранове на ТОП цени

Поддръжката на спирателните кранове е важна индикация за цялостната профилактика на водопровода и смяната им е желателно да се извършва от опитен техник. Квалифицираните водопроводчици на компанията са оборудвани с кранове от всякакви модели и цолажи, с които да подменят вашите стари части.

Услугата смяна на спирателни кранове е по-често използвана от хората, обитаващи стари сгради и постройки. Разрушителното действие на водата играе основна роля при нарушаването целостта на спирателните кранове и термовентилите. От Елвидом сме наясно с този факт и затова поставяме задължително уплътнение при монтажа на новите кранове.

Крановете могат да бъдат сферични или шибърни. Шибърните спирателни кранове се поправят и продължават да служат още дълъг период от време, докато при сферичните кранове смяната е неизбежна в по-кратък периеод от време. Цената за смяна на сферичен или шибърен спирателен кран зависи от сложността на работата, мястото, цолажа на тръбите и крана, както и от състоянието на водопровода.

Водопроводчиците ни издават и дългогодишна гаранция на хартия, която затвърждава качеството на извършената от тях услуга. При подписване на договор с лоялни лица и фирми, Елвидом ООД предлага специални абонаменти с отстпъка в цената.

Смяна на спирателен кран цена, определяща се от диаметъра на тръбата, вида й, местоположението, тип кран. Денонощни ВиК услуги от професионален водопроводчик на разумни цени. Водопроводни услуги с гаранция!

Имате нужда от бърза смяна на спирателни кранове или термовентили за вашия водопровод? Изберете доказаното качество от фирма Елвидом София! Позвънете на денонощните телефони на компанията: 02/ 8703103, 0895/ 012345

смяна на крановесмяна на кранове