ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на кранове

( Оценка 4.0 ) от ( 2 отзива )

Смяна на крановеФирма Елвидом ООД София извършва професионална смяна на кранове спирателни. Тук може да се запознаете и с услугата монтаж на спирателни кранове с различен цолаж за топла и студена вода.

С течение на времето крановете корозират или се износва уплътнението им, което от своя страна довежда до течове и лоша функционалност на самия кран. При кранове с керамични глави и патрони се износва керамичният слой. 

Смяна на кранове София

Поддръжката на спирателните кранове е важна индикация за цялостната профилактика на водопровода и смяната им е желателно да се извършва от опитен техник. Квалифицираните водопроводчици на компанията са оборудвани с кранове от всякакви модели и цолажи, с които да подменят вашите стари части.

Услугата смяна на спирателни кранове е по-често използвана от хората, обитаващи стари сгради и постройки. Разрушителното действие на водата играе основна роля при нарушаването целостта на спирателните кранове и термовентилите. От Елвидом сме наясно с този факт и затова поставяме задължително уплътнение при монтажа на новите кранове.

Крановете могат да бъдат сферични или шибърни. Шибърните спирателни кранове се поправят и продължават да служат още дълъг период от време, докато при сферичните кранове смяната е неизбежна в по-кратък периеод от време. Цената за смяна на сферичен или шибърен спирателен кран зависи от сложността на работата, мястото, цолажа на тръбите и крана, както и от състоянието на водопровода.

Водопроводчиците ни издават и дългогодишна гаранция на хартия, която затвърждава качеството на извършената от тях услуга. При подписване на договор с лоялни лица и фирми, Елвидом ООД предлага специални абонаменти с отстпъка в цената.

Смяна на спирателен кран цена, определяща се от диаметъра на тръбата, вида й, местоположението, тип кран.  Денонощни ВиК услуги.

Имате нужда от бърза смяна на спирателни кранове или термовентили за вашия водопровод? Изберете доказаното качество от фирма Елвидом София! Позвънете на денонощните телефони на компанията: 02/ 8703103, 0895/ 012345

смяна на крановесмяна на кранове