ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на ледогенератори. Бързо и евтино

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

Монтаж на ледогенератори Ледогенераторите са неизменна част от ежедневието на все по-голям брой домакинства у нас и неразделни помощници в заведенията и ресторантите. Поради разностранното им приложение и огромния брой функции, тези битови уреди са все по-търсени сред потребителите. Затова и ние от Елвидом ООД ви предлагаме монтаж на ледогенератори.

 Монтажът на подобен тип уреди изисква висока степен на знания и сръчност. От фирма Елвидом ООД ви гарантираме, че нашите ел техници притежават нужните умения, за да се справят по най-ефективния начин със свързването към ел. мрежата.

Монтаж на ледогенератори

 Нашите работни групи монтират професионално ледогенератори за кубчета лед, хладилни инсталации, фризери, хладилни витрини и цели хладилници. Безплатните съвети за използването и перфектната експлоатация на уреда също са грижа на екипите ни.

 Важна част при монтирането на всеки вид ледогенератор е работата с контролния панел на уреда. Електротехниците на Елвидом ООД ще обяснят на всеки потребител как се работи с различните типове панели.

 Правоспособните ни техници монтират ледогенератори за дома или за заведения, без значение от големината. Ако имате стар ледогенератор и желаете да се отървете от него, нашата фирма предлага и извозване и предаване за рециклиране на стария ви уред. 

монтаж на ледогенератормонтаж на ледогенератори София

 Ако търсите професионален монтаж на ледогенератори и хладилници, свържете се с нас - „Елвидом” ООД. Телефоните, на които може да ни откриете, са: 02/8703103, 0895/012345