ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на тоалетни чинии и моноблокове

( Оценка 4.2 ) от ( 6 отзива )

монтаж на тоалетни чинии и моноблокЕлвидом ООД София предлага професионален монтаж на тоалетни чинии и моноблокове с вертикално и хоризонтално отичане, познати още като чинии с долно или задно отичане на мръсната вода. Монтираме още бидета, писоари и конзолни тоалетни чинии и тоалетни чинии и казанчета  на приемливи цени. Доставяме и сменяме моноблоко и клекало за тоалетна.

Фирмата извършва безплатна доставка на материалите до клиента в рамките на София при покупка на предлагана от нас стока. Цените за монтажа на тоалетнте чинии и моноблокове се определят на място в зависимост от вида и марката на тоалетната чиния. Монтажа на тоалетна чиния със задно отичане и монтажа на тоалетна с горно отичане се различава по сложност и по цена.

Предлаганите от нас тоалетни чинии и моноблокове са на Видима и  Фаянс. Ние работим и предлагаме на нашите клиенти изброените марки поради добрата съпоставка цена-качество. Освен качеството на достъпна цена резервните части за тоалетни казанчета и казанчета за моноблокове са на достъпна цена и лесно се намират на пазара, което ги прави предпочитани от нас и от клинтите. Естествено, ако даден клиенти предпочита Рока, ние ще доставим и ще монтираме тоалетно каазанче, моноблок или тоалетна чиния от дадената марка.

Извършваме също и монтаж и ремонт на писоари и конзолни тоалетни чинии, за монтаж на стена и казанчета със структура за вграждане.

Ние се ангажираме и с безплатното извозване на старите тоалетни чинии, които сме свалили при ремонта на вашата тоалетна или баня до депо за строителни отпадъци. Цените за монтаж на Елвидом ООД са съобразени и с количеството на тоалетните чинии, писоари, бидета или моноблока, които трябва да се монтират.

Извършваме също доставка и смяна на арматури и части за тоалетни казанчета, без значение от модела и марката. 

Политиката на фирмата е ориентирана в привличането на нови клиенти и удоволетворяване нва техните притенции и изисквания спрямо цена-качество-бързина. Смяна на тоалетни казанчетна и части за тях за моноблокове и тоалетни казанчета за вграждане. Професионални водопроводчици извършват монтаж на тоалетни чинии, монтаж на тоалетни казанчета на цени от 32,00 лв. Предлагаме още доставка, демонтаж и лмонтаж на тоалетна чиния моноблок на цена от 62,00 лв.

Монтажна тоалетна чиния с хоризонтално оттичане, тоалетна чиния с вертикално отичане, тоалетна чиния с тоалетно казанче, тоалетна за вграждане и още видове тоалетни и моноблокове с гаранция от 12 месеца.