ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Поддръжка на отоплителна инсталация

( Оценка 3.9 ) от ( 10 отзива )

поддръжка на отоплителна инсталация

Поддръжка и ремонт на парна инсталация в София

Поддръжката на парните инсталации е особенно важна и отговорна задача. Ремонта на едно парно трябва да е много адекватен и бърз. Техниците извършващи поддръжката трябва да са наясно до последният детайл на системата и да имат дългогодишен опит в ремонта и изграждането на парни инсталации.

Освен обезвъздушаването на инсталацията и поддържането на работното налягане трябва да се следи и за неизправности в абонатната станция или котлето. Да се следи за течове и за състоянието на тръбите.

Елвидом ООД може да се похвали с дългогодишни специалисти в областта, натрупали опит от практиката и доказали се във времето. Дежурните ни екипи разполагат с всички необходими и съвременни инструменти и апаратура за разрешаване на даден проблем по отоплението. Техник на фирмата ще ви посети на място в желано от вас време и ще получите писмена оферта относно вашето запитване.

Елвидом ООД разполага с професионална апаратура и обучен персонал за откриване на скрити течове от всякакъв тип, като се ангажира и с отстраняването на причините за теча. Работим с термографски камери на марката FLIR и термограф второ ниво с дългогодишен опит в областта.

При нужда от поддръжка на парни инсталации и абонатни станции на входове или частни домове потърсете Елвидом ООД. Получавате качествено обслужване от дългогодишни професионалисти на приемлива цена. Телефони за връзка 02/ 87 03 103 0895/ 012345. Гаранция за качествено обслужване.