ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на захранващи кабели

( Оценка 5.0 ) от ( 2 отзива )

смяна на захранващи кабели

Подмяна на захранващи кабели в София

Професионалните електротехници от Елвидом ООД извършват услуги по подмяна на захранващи кабели за жилища, магазини, заведения и всякакви други постройки. Когато се получи аварийна ситуация с промяна на консумираната мощност или остарял кабел, е необходимо да се свържете с работните ни групи.

Захранващите кабели подават напрежението от главното разпределително табло, ГРТ където са електромерите на сградата, до вътрешното табло на апартамента или къщата. Захранващите кабели са с различно сечение и от различен материал,в зависимост от начина на окабеляването. Възможно е захранващият кабел да е положен външно, скрит в замазката, изтеглян в гофрирани тръби или в кабелни канали.

Смяна на захранващи кабели от електромер до разпределително ел табло. Смяната се извършва по ред причини - увеличаване на мощност, остарял и амортизиран кабел, след пожар или механично увреждане, както и при ремонт.

Уповавайки се на факта, че всеки наш екип е оборудван с най-добрите машини и уреди за смяната на кабели, ние вярваме, че всеки клиент ще остане доволен от качеството на работа. Нашата фирма има амбицията да бъде водеща в сферата на ел услугите у нас и това ни кара да предлагаме още по-широк спектър от дейности.

Всеки настоящ или бъдещ потребител на Елвидом трябва да знае, че уменията и знанията на техниците ни са на високо европейско ниво.

Предлагаме посещение, оглед и оферираме цена за изграждане на ново захранване или подмяна на стари електрически захранващи кабели и проводници. След извършване на смяната на заахранването се преминава към проверка на посоко на тока и подвързване от двете страни на таблото към АТ и ГРТ.

Цената за направа на нова захранваща линия или подмяна на старият захранващ кабел зависи от сечението и вида на проводника, както и от условията за работа. Доставката на необходимият кабел за захранването е наша грижа!

Компанията предлага всички видове допълнителни услуги, свързани с подмяната на кабели, сред които са:

  • смяна на скрити и открити кабели
  • подмяна на трифазни и монофазни кабели
  • структурно окабеляване на сгради
  • изкопаване на подземни трасета
  • изграждане на въздушни линии
  • ремонт на компютърни и коаксиални кабели
  • поправка на силови, телефонни и силиконови кабели
  • смяна на захранващи кабели за моторни превозни средства

смяна на захранващ кабелсмяна на захранващи кабели, електротехник

Фирма Елвидом ООД се стреми да осигурява възможно най-добрата работна атмосфера и да изгради най-добрият работен колектив в бранша. Затова не се церемонете, а се възползвайте от услугите ни, като се обадите на телефони: 02/8703103, 0895/012345