ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж, ремонт и настройки на тоалетни казанчета

( Оценка 3.4 ) от ( 26 отзива )

ремонт на тоалетни казанчетаMонтаж на тоалетни казанчета, ремонт и смяна на механизъм - София

Висококвалифицираните водопроводчици на Елвидом София приемат заявки за монтаж на тоалетни казанчета, както и настройка/надстройка на тоалетни казанчета и сифони в рамките на град София и околността. В списъка на видовете казанчета се включват: казанчета за моноблок, ъглови тоалетни казанчета, тоалетни казанчета за външен монтаж, тоалетни казанчета за вграждане, тоалетни казанчета за висок монтаж и други видове тоалетни казанчета от порцелан(санитарна керамика) и пластмасови тоалетни казанчета.

Вижте нашите цени за монтаж на тоалетни казанчета

С течение на времето най-експлоатираните части на тоалетните казанчета се задръстват от варовикови образувания или просто се износват, което пречи на нормалното им функциониране. Спрямо модела, част от тоалетните казанчета подлежат на настройка и профилактика, а на други се сменят износените части. Най-често срещаният проблем при всички видове тоалетни казанчета е амортизирането на поплавъка на казанчето и течът на вода в тоалетната чиния, но не рядко започва да тече вода в тоалетната чиния, но причината да е в изпразващият механизъм, това води до по-високи сметки за вода или наводнение и по-скъп ремонт на тоалетното казанче.

При поява на такива проблеми, потърсете професионална помощ от водопроводчиците ни, които ще използват модерни средства за отстраняването им. Те имат в наличност богат набор от резервни части и аксесоари за най-често използваните видове тоалетни казанчета. След като работният процес завърши, екипите ни издават дългогодишна гаранция за дейността си и използваните части.

ремонт тоалетно казанче професионален монтаж и ремонт тоалетно казанче 100garancia_5

Монтаж на тоалетни казанчета на ниски цени

Когато се монтира тоалетно казанче, е необходимо да се направи и свързване на тоалетна чиния със задно или долно оттичане в зависимост от разположението на канала. След поставянето на чинията се прави монтаж на самото казанче и на механизъм за неговото използване. Монтажните дейности продължават с полагането на отходна тръба, съединяваща тоалетната чиния с канала. Важно е да се спазят всички наклони и начин на свързване, в противен случай ще имате проблем с проходимостта на канала и отичането на водата от тоалетната чиния. Това от своя страна води до чести запушвания.

Задължително е монтирането и на кранче за контролиране на захранването с вода на резервоара, както и на необходимите винтове, дюбели и тапи за свързването. Други важни елементи при монтаж на тоалетна чиния са поставянето на сифон и тоалетна дъска с капак.

Елвидом ООД предлага още и аналогични ВиК услуги по монтаж и ремонт:

Не се колебайте, позвънете ни ако има въпроси по конкретни или нетипични ВиК услуги. Цените за настройка, монтаж и ремонт на тоалетно казанче зависят от вида на казанчето и неговата повреда.

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 
Елвидом ООД осигурява квалифициран монтаж и ремонт на всички видове тоалетни чинии и казанчета на българския пазар
Позвънете на телефон
02/8703103 и 0895 012345
за да направите поръчка.
Фирмата предлага и
абонаментна поддръжка
на обектите, използвали услугите ни.

200x200