ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на котлони за вграждане - София

( Оценка 4.8 ) от ( 5 отзива )

Монтаж на котлони за вгражданеКотлони за вграждане - монтаж и ремонт - София

Фирма „Елвидом” ООД извършва монтаж на котлони за вграждане. Ние залагаме на коректното и професионално отношение, като наред с това се грижи за удобството на всички свои клиенти. Точно поради тази причина при нас работят едни от най-добрите и правоспособни ел техници в страната. Всички наши работни групи са оборудвани с най-модерните машини и апаратура, които доставяме със собствен транспорт и напълно безплатно.

Елвидом разполага с екип за доставка и монтаж на котлони за вграждане. Може да си изберете керамични котлони и да ги поръчате чрез нас. Ние ще доставим новите котлони и ще ги заменим със старите.

Ако керамичен плот, а желаете такъв, ние предлагаме изрязване на отвор в кухненският плот и монтаж на керамичният плот за вграждане. Работим със всички марки керамични плотове за вграждане (по-долу ги има описани по марки). При липса на електрическо захранване, не се притеснявайте. Ние можем да изградим токов кръг с определен вид и сечение на кабела до мястото на монтажа на керамичният плот.

Монтаж на котлони за вграждане София

При заявка на керамичен плот при нас, ние доставяме котлоните и извършваме монтажа, а ако имате стар неработещ котлон може да го извозим до депо за отпадъци напълно безплатно за вас.

Освен доставка и монтаж на керамични плотове предлагаме още ремонт на керамични котлони и керамични плотове за вграждане на място в дома на клиента. Може да си пиете кафето, да закусвате или просто да седите и да наблюдавате ремонта на вашият котлон. Извършваме посещение до дома на клиента за диагностика на повредени керамични плотове. Няма нужда да демонтирате керамичните котлони и да ни ги носите в сервиза-ние идваме при вас.

Извършваме диагностика и ремонт на керамични котлони на място. Всички ремонти на котлона се извършват на място, като се ангажираме с доставка на всички необходими материали. При сериозна повреда или при желание на клиента да си замени стария керамичен плот, ние предлагаме доставка на нов керамичен плот, демонтаж на старият плот и монтаж на новите котлони.

Ако искате да монтирате нови керамични котлони, а нямате отвор в кухненският плот, само ни се обадете. Както споменахме по-горе изработваме отвор в кухненския плот, доставяме и монтираме керамичния плот за вграждане, без значение от марката и брой на зоните за готвене.

Квалифицираните ни работници извършват изключително прецизен монтаж на котлони и плотове за вграждане, както и на всички други битови електроуреди. Тук ще ви изложим стъпките, които нашите техници следват, когато монтират стъклокерамичен плот или обикновен котлон.

Преди да се пристъпи към същинския монтаж, екипите ни изрязват плота, закантват го и монтират котлоните за вграждане. В последствие се извършва монтажа на захранващия ел. кабел към плота и електрическата мрежа.

Когато захранващия кабел бъде свързан, се преминава към старателно почистване и пускане в експлоатация на уреда. Задължително условие в политиката на компанията е да издаваме гаранционна карта след приключване на монтажната дейност.

Марки керамични плотове

Работим със следните марки керамични плотове за вграждане:

  • ELECTROLUX
  • SAMSUNG
  • и други марки котлони

Доставката на котлоните до вас е на цената на продавача или вносителя на уреда. Не бързайте да купувате котлони и плотове, без да сте сигурни в размерите им и дали даденият размер отговаря на вашите условия.

В 50% от случаите на предварително закупен котлон или керамичен плот от клиента се стига до връщането му, поради разминаване в размерите. Често клиентите измерват външните размери и не се съобразяват с вътрешните размери, както и с характерните форми на електроуреда.

 

 

монтаж на стъклокерамични котлонимонтаж стъклокерамични котлони

Елвидом ООД предлага професионален монтаж на всички видове котлони и плотове за вграждане. Може да позвъните по всяко време на денонощието на дежурните телефони на фирмата: 02/ 8703103; 0895/ 012345