ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на смесители и батерии за кухня и баня

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

Монтаж на смесителиСмесителите представляват съвременен тип батерии, наричани още „стоящи” батерии или мивки. Най-съществената разлика между смесителите и стандартните стенни батерии е начинът на захранване и захващане към водопреносната мрежа. Монтаж на смесители стенни се извършва към стената и се свързва към водопровода посредством екцентрици. Стоящите смесители се монтират на плот (кухненски, плот от технически камък или друг вид) или на самата мивка. Когато се монтират на мивката (кухненска или умивалник за баня) в самата мивка има фабрично предвиден технологичен отвор за смесителя.

Монтаж на смесители, батерии

Съвременните смесители се състоят от една или две керамична глава и са захранени с две меки връзки за студена и топла вода от водопровода. Те се монтират основно в кухни, бани и умивалници. Смесителите имат различна дължина на лебедката и различен дизайн. Предлагат се смесители с една ръкохватка, с една врътка и с две ръкохватки. Смесителите за кухня, смесителите за мивка и умивалник и смесителите за душ батерии се различават по дизайн и начин на рабоота.

Фирмата ни разполага с различни модели смесители и смесители за вграждане на склад, на най-различни цени. Цената на смесителя се определя най-вече от вида на материала, от който е направен, както и от дължината на чучура.

Елвидом ООД разполага с квалифицирани водопроводчици, които ще се заемат с монтажа на всички видове смесители и батерии. Техниците ни ремонтират и поставят още: моноблоци, тоалетни казанчета, сифони, душ кабини, вани, спирателни кранове.

Всеки потенциален или настоящ клиент на компанията ни може да се свърже с нас, ако желае свързване или ремонтиране на санитарен възел, кухня или баня. Благодарение на модерните машини и техника, с които са оборудвани техниците ни, те извършват ремонти и монтажи на:

 

 

Фирмата предлага висококачествени смесители и смесители за вграждане от най-известните марки на пазара на складови цени.

монтаж на смесители за баня монтаж на смесители батерии

 
Още за Елвидом ООД
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

Не се колебайте да потърсите Елвидом ООД при нужда от монтиране на качествени смесители и батерии.

Просто позвънете на телефони: 02/8703103 и 0895 012345 и водопроводчиците ни ще се отзоват веднага на поръчката ви.

получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена