ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Печки и скари - монтаж и ремонт по домовете

( Оценка 4.0 ) от ( 12 отзива )

монтаж на печки, фурни, скари

Ремонт на печки и скари. Доставка и монтаж за София и околността.

Броят и функциалноста на електрическите уреди в домакинството расте постоянно. Ползват се скари, грилове, тостери, миксери, пасатори и други по-малки електроуреди. Всеки един от тези електроуреди има свои характеристики и особености. Всички тези уреди се повреждат и естествено трябва да се поправят. Но това не е дотолкова лесна задача. За да се разглоби един електроуред трябват съответните инструменти. Всяка марка си има характерни захвати на главите на болтовите, с които е затворен капака, начин на монтаж на управлението, частите са различни и много рядко имат заместители, а схемите и начините на управление на самият уред могат да бъдат десетки, дори стотици.

За да се извърши това разглобяване на уреда трябва пълен набор от отверки с различен накрайник, различна дължина и дебелина на работната част на инструмента и така нататък. След разглобяването на електроуреда идва ред на електротехника, които трябва да открие посредством проверка с мултимер, ампермер или друг измервателен уред, коя част е повредена и в какво се изразява повредата. Едва след надеждна и точна диагностика може да се премине към ремонт и смяна на дадени елементи.

Сервиз за ремонт и монтаж на печки и скари

Елвидом ООД е фирма в сферата на монтажа и ремонта на електроуреди от всякакъв вид и клас от години на ред. Натрупала е опит и следи отблизо развитието на новите технологии в областта. Разполагаме с професионален персонал от опитни обучени електротехници за извършване на необходимите електро услуги и ремонти.

Отремонтираме следните електроуреди: ремонт на готварски печки, ремонт на фурни, ремонт на скари, ремонт на котлони, котлони за вграждане, плотове за вграждане, перални и съдомиялни, както и електрически бойлери.

Готварските печки, фурната и скарата са неразделна чаас от всяко домакинство. Около 72 % от храната се приготвя на скара или готварска печка, много малък процент се готви на фритюрник, тостер или друг електро уред (например гофретник).

pechka1pechka2pechka3