ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане на ВиК инсталации

( Оценка 4.6 ) от ( 17 отзива )

Изграждане на ВиК инсталации

ВиК услуги - монтаж и ремонт на ВиК тръби - София

Една от най-търсените услуги, предлагани от Елвидом ООД София, е изграждане на ВиК инсталации, абонаментната поддръжка на ВиК инсталации на жилищни сгради, къщи, вили, офиси, промишлени постройки. Освен това, извършваме изкопни дейности и ремонти за инсталациите, както и монтиране на батерии и смесители за баня, тоалетни чинии, тоалетни казанчета, мивки, душ кабини, моноблокове, спирателни кранове, перални, съдомиялни, бойлери и още много други ВиК услуги за София.

Изграждане на ВиК инсталации

Нашата фирма работи с Вик инсталации от всички видове, без значение от диаметъра на тръбната ѝ система. Екипите ни се справят безпроблемно с монтажа и ремонта на тръби и фитинги с диаметри - Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500. Те поставят и сменят тръбни системи от полиетилен, полипропилен, PVC, а също така и PE и РР тръби.

Фирмата предоставя услуги с отлично качество по ВиК инсталация за баня. Също и изграждане на отоплителни и слънчеви системи, монтаж на уреди и конвектори за отопление. Елвидом ООД е специализирана и в поставянето и сервиза на всички видове източници на възобновяема енергия.

Компанията има необходимият човешки ресурс да осигури сервизна поддръжка и да отстранява ВиК аварии, запушвания и течове в София. След завършване на работа е задължение на техниците да напишат гаранция за качеството на услугата. Фирмата прави извън гаранционно обслужване за всички свои клиенти и сключва договори за абонаментни услуги.

Компанията има на разположение собствени земекопни уреди, техника за отпушване на канали чрез вода под налягане и вибропружини, хидравлични къртачи. Както и всякакви други машини и уреди за професионалното изпълнение на задачите.

Всички материали, които използваме при ремонт и изграждане на ВиК инсталациии са със сертификат за качество.

Освен широкия набор от услуги по проектиране и изграждане на водопроводна инсталация, водопродчиците на компанията осигуряват и денонощно отстраняване на ВиК аварии от всякакъв вид.

Разгледайте каталога с цени ВиК услуги, които предлагаме и ни позвънете за ВиК инсталация цени.

изграждане, направа на ВиК инсталацияизграждане, направа на нова ВиК инсталация

 

Нуждаете се от професионална поддръжка или монтаж на ВиК инсталации? Позвънете на телефони 0895/012345 02/8703103 и се свържете с дежурните ни техници, които моментално ще ви окажат необходимата помощ.

получавате:

  • Качествена инсталация
  • Гаранция
  • Изгодна цена

 

 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7