ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Хидрофори

( Оценка 3.7 ) от ( 22 отзива )

монтаж на хидрофориХидрофори, това са системи за стабилизиране и поддържане на работното налягане в тръбопровода на сградните инсталации. Използват се там, където водоподаването е с недостатъчно за да покрие нормите и изискванията за налягането, водата спира периодично, има ниско налягане или е много потреблението. Хидрофорните системи могат да бъдат захранени и  от източници на вода без налягане, като кладенци, резервоари с вода или от уличното водоподаване, но с ниско и недостатъчно налягане.

Хидрофорите са системи, които имат различни схеми на вързване към захранването с водоподаване спрямо захранваната част с вода. При тях може да се изработят и автоматизирани системи за по-лесен контрол и повишаване на сигурността, както намаляване на разходите и амортизацията. Правилните изчисления и подбор на хидрофорни помпи гарантира безпроблемно използване и дълъг живот на хидрофорната уредба.

Сервиз за хидрофори и помпи 

Елвидом ООД разполага с необходимите инструменти за изработка на инсталацията за прикачане на хидрофора и опитни водопроводчици за изпълнение на всички видове монтажи и ремонти на хидрофорни инсталации и системи. Гарантираме качеството на ВиК услугата извършена от нас, като даваме гаранция от 5 години. Водопроводчиците на Елвидом ООД работят бързо и пазят собствеността на клиента.

Наш приоритет са :

  • ремонт на хидрофори
  • монтаж на хидрофори 
  • изграждане на хидрофорна система 
  • свързване на хидрофор към водопровод
  • хидрофорна система с потопяема помпа
  • хидрофорна помпа за кладенец
  • хидрофорна система с резервоар
  • инвертерон хидрофор

Ние извършваме изчисленията за нужната мощност и дебит на хидрофора, доставяме хидрофора до дома ви, демонтираме старият хидрофор и монтирааме новият хидрофор. Извършваме изграждане на хидрофорни системи от водоизточника до смесителя и предлагаме сервиз за ремонт на хидрофори на място. Извършваме монтаж и смяна на хидрофори, ремонт на хидрофори с гаранция за София и София област. За улеснение на нашите клиенти предлагаме доставка на нов хидрофор до дома им, без да се налага да обикалят магазините и да избират хидрофори.

vik_avar_2vodohidrofor