ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Електро табла

( Оценка 4.7 ) от ( 20 отзива )

ремонт и изграждане на ел таблаЕлектротаблата са част от електроинсталацията на всяка сграда. Те са главна точка във всяка електро инсталация, без значение от типа и предназначението. В електрическите табла са поместени ел.компоненти като ел. автоматични предпазители, дефектно токови защити, контактори, превключватели, токови шини, електромери, релета, предпазители, шини, тоководещи елементи и др. Ел. табла разпределят ел. енергия по токови кръгове и захранват включените в мрежата електрически уреди или машини (консуматори на електрическа енергия).

Електрическите табла биват няколко вида, като се разделят спрямо предназначението си, мощността, материала на изработка и начина на монтаж. Това са електромерни ел.табла, апартаментни електро табла, силови електрически табла, електро табла за външен монтаж, електрически табла за вграждане и др. спрямо степента си на защита, в зависимост в каква среда ще работят. Таблата могат да имат различна степен на защита от влага, механичен удар, токова защита и други видове защити.

Елвидом ООД разполага с опитни и квалифицирани електротехници за изграждане на електрически табла, за ремонт на ел. таблапреместване на ел.табла и смяна на ел табла (подмяна на електро табла) от всякакъв вид и предназначение. Фирмата разполага с всички необходими материали на склад и професионална апаратура за ремонт, изграждане, смяна и поддръжка на ел.табла от всякакъв вид. Електротехниците ни са с дългогодишен опит и са се доказали в работата си, поради което Елвидом ООД дава пет пълни години гаранция за качеството на изпълнената от нас електро  услуга по вашите електро табла. Елвидом ООД е специализирана фирма в сферата на електро услугите за София и страната, като разполага с валидни документи и разрешителни удостоверяващи правото на специализирана работа.

Като професионалисти ние предпочитаме и препоръчваме използването на доказали се електроматериали. Използваме предимно чешки, немски и австрийски автоматични прекъсвачи, контактори, ДТЗ, релета за време, таймери и друга апаратура. Евтина електроапаратура със съмнително качество и без сертификат (декларация за качество), не използваме и не препоръчваме на нашите клиенти. Нека да не се подвеждат по евтини електроматериали, опасни за експлоатация и употреба. Сумата от разликата за смяната на едно ел табло с 5 предпазителя е в размер на 7-10 лв, като тази инвестиция се прави веднъж на 20 години! Използването на електроапаратура с ниско качество или апаратура втора употреба, води до токови удари, къси съединения,  а в някои случай и до пожари!

Елвидом ООД предлага смяна на стари ел табло с нови от професионален електротехник с гаранция!

dsc00804rem_tabla_2tablo_rem-5