ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Електро табла

( Оценка 4.8 ) от ( 18 отзива )

ремонт и изграждане на ел таблаЕлектротаблата са част от електроинсталацията на всяка сграда. Те са главна точка във всяка електро инсталация. В електрическите табла са поместени ел.компоненти като ел. автоматични предпазители, дефектно токови защити, контактори, превключватели, токови шини, електромери, релета и др. Ел. табла разпределят поотделно ел. енергия по токови кръгове и захранват включените в мрежата електрически уреди или машини(консуматори).

Електрическите табла биват няколко вида спрямо предназначението си. Това са електромерни ел.табла, апартаментни електро табла, силови електрически табла, електро табла за външен монтаж, ел. табла за вграждане и др. спрямо степента си на защита, в зависимост в каква среда ще работят.

Елвидом ООД разполага с опитни и квалифицирани електротехници за изграждане на електрически табла, за ремонт на ел. таблапреместване на ел.табла и смяна(подмяна) на ел.табла от всякакъв вид и предназначение. Фирмата разполага с всички необходими материали на склад и професионална апаратура за ремонт, изграждане, смяна и поддръжка на ел.табла от всякакъв вид. Електротехниците ни са с дългогодишен опит и са се доказали в работата си, поради което Елвидом ООД дава пет пълни години гаранция за качеството на изпълнената от нас електро  услуга по вашите електро табла. 

Предпочитаме и препоръчваме използването на доказали се електроматериали. Използваме предимно чешки, немски и австрийски автоматични прекъсвачи, контактори, ДТЗ, релета за време, таймери и друга апаратура. Евтина електроапаратура със съмнително качество и без сертификат(декларация за качество), не използваме и не препоръчваме на нашите клиенти. Нека да не се подвеждат по евтини електроматериали, опасни за експлоатация и употреба. Сумата от разликата за смяната на едно ел табло с 5 предпазителя е в размер на 7-10 лв, като тази инвестиция се прави веднъж на 20 години! Използването на некачествена електроапаратура или апаратура втора употреба, води до токови удари, къси съединения,  а в някои случай и до пожари! Елвидом ООД предлага смяна на стари ел табло с нови от професионален електротехник с гаранция!

dsc00804rem_tabla_2tablo_rem-5