ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на електро табла - София

( Оценка 4.7 ) от ( 20 отзива )

ремонт и изграждане на ел табла

Монтаж на електо табла. Ремонт на ел табла

Елвидом ООД разполага с опитни и квалифицирани електротехници за монтаж на електро табла, за ремонт на ел. таблапреместване на ел.табла и смяна на ел табла (подмяна на електро табла) от всякакъв вид и предназначение. Ние изграждаме нови електрически табла в София и региона.

Смяна на ел табло с ново без къртене:

 

  • ел табло за къща
  • ел табло за апартамент
  • електрическо табло за вграждане
  • електрическо табло за открит монтаж
  • влаго защитени електрически табла

 

Фирмата разполага с всички необходими материали на склад и професионална апаратура за ремонт, изграждане, смяна и поддръжка на ел.табла от всякакъв вид. Електротехниците ни са с дългогодишен опит и са се доказали в работата си, поради което Елвидом ООД дава пет пълни години гаранция за качеството на изпълнената от нас електро услуга по вашите електро табла. Елвидом ООД е специализирана фирма в сферата на електро услугите за София и страната, като разполага с валидни документи и разрешителни удостоверяващи правото на специализирана работа.

Електротаблата са част от електроинсталацията на всяка сграда. Те са главна точка във всяка електро инсталация, без значение от типа и предназначението. В електрическите табла са поместени ел.компоненти като ел. автоматични предпазители, дефектно токови защити, контактори, превключватели, токови шини, електромери, релета, предпазители, шини, тоководещи елементи и други компоненти. Ел. табла разпределят ел. енергия по токови кръгове и захранват включените в мрежата електрически уреди или машини (консуматори на електрическа енергия), като в същото време предпазват консуматорите от електрически токови удари и къси съединения. 

Електро табла видове

Електрическите табла биват няколко вида, като се разделят спрямо предназначението си, мощността, материала на изработка и начина на монтаж. Това са електромерни ел.табла, апартаментни електро табла, силови електрически табла, електро табла за външен монтаж, електрически табла за вграждане и др. спрямо степента си на защита, в зависимост в каква среда ще работят. Таблата могат да имат различна степен на защита от влага, механичен удар, токова защита и други видове защити.

Монтаж на ел табло, ремонт на ел табло, подмяна на старо ел табло - смяна на лектрически табла

Като професионалисти ние предпочитаме и препоръчваме използването на доказали се електроматериали. Използваме предимно чешки, немски и австрийски автоматични прекъсвачи, контактори, ДТЗ, релета за време, таймери и друга апаратура. Евтина електроапаратура със съмнително качество и без сертификат (декларация за качество) или апаратура от нисък клас, не използваме и не препоръчваме на нашите клиенти. Нека да не се подвеждат по евтини електроматериали, опасни за експлоатация и употреба. Сумата от разликата за смяната на едно ел табло с 5 предпазителя е в размер на 20-30 лв, като тази инвестиция се прави веднъж на 20 години!

Използването на електроапаратура с ниско качество или апаратура втора употреба, води до токови удари, къси съединения, а в някои случай и до пожари при неправилно сработване на предпазителите!

Елвидом ООД предлага смяна на стари ел табло с нови от професионален електротехник с гаранция!

Смяна на ел табло цена от 90 лв с ДДС.

dsc00804rem_tabla_2tablo_rem-5