ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на готварски печки София

( Оценка 4.8 ) от ( 10 отзива )

Монтаж на готварски печки и котлони – една от най-често използваните услуги от нашите клиенти.

монтаж на готварски печки

Висококвалифицираните ни и правоспособни ел техници ремонтират и поставят печки от всякакъв вид - готварски електрически и комбинирани печки на електричество и газ, печки с керамични котлони, грил или таймер.

100garancia_2

Монтаж на готварски печки. Ремонт на печки

Електрическите печки за домакинството, обществени кухни и заведения биват захранвани от 220V или 380V (съответно монофазен или трифазен ток) с работна честота 50Hz. Това е европейският стандарт на нашите електропреносни мрежи за всички потребители.

Всяка една готварска печка, без значение от типа или марката се продава без наличието на захранващ ел. кабел и щепсел. Нашите техници, извършващи монтажа на уреда, определят вида и сечението на захранващия кабел спрямо мощността и предназначението на печката. Доставяме всичко необходимо за монтаж на готварски печки или котлони.

Следваща стъпка в работата е свързване на печката със съответния захранващ кабел в ел. мрежата. Така уредът става годен за употреба. Освен монтажа към електрическата мрежа, е необходимо да се извърши нивелиране на електроуреда преди неговото използване.

Техниците на "Елвидом" ООД задължително извършват зануляване на уреда. Това е процес, който се прави, за да се обезопаси печката и да се спазят гаранционните условия за монтаж. Зануляването на електрически уред се използва при двужилна електроинсталация, а при трижилна ел инсталация се заземява.

Правоспособен ел. техник на фирмата ще ви попълни необходимия гаранционен документ за монтажа, който важи и в сервизите на всяка марка печки у нас.

Монтаж на готварски печки София

Предлагаме монтаж на готварски печки за открит монтаж, монтаж на фурни за вграждане, монтаж на котлони за вграждане, монтаж на керамични плотове, монтаж на газови фурни и котлони и монтаж на комбинирани фурни и котлони на ток и газ за гр. София и околностите.

При нужда извършваме направа на отворо в ПДЧ кухненският плот и доставка на самият уред. Предлагаме извозване на старият и повреден уред, извозването се заплаща в размер на 18.00 лв.

Вижте нашите цени за монтаж на печки и фурни.

ремонт готварски печки монтаж готварски печки

 

Потърсете дежурните екипи на фирма Елвидом София, ако трябва да свържете вашата печка и да я пуснете в експлоатация.

Телефоните за контакти с техниците ни са: 02/8703103 и 0895/012345

Вижте още: