ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Пълнене и източване на течностите в отоплителните инсталации

( Оценка 5.0 ) от ( 5 отзива )

монтаж на котлета

Ремонт на парни инсталации и котлета

Елвидом ООД предлага безплатна консултация и доставка на котлета на твърдо гориво, котлета на газ, ел. котлета и комбинирани котлета. Наш специалист ще посети дома ви на място и ще се запознае с вашите изисквания и нужди. Съобразявайки си с тях ще даде професионално техническо становище, което ще е най-добро и ефективно за вашата среда и нужди.

Работим с доказали себе си марки и прилагаме схеми според изискванията на клиента . Спазват се всички норми и изисквания, за да се постигне висока ефективност и качество. Котлетата, които ще бъдат монтирани от нашите специалисти котляри ще са задължително със сертификат за качество.

Фирмата издава гаранция за монтажа, покриваща се с продължителността на гаранцията на уреда. Консултацията и доставката на всичко необходимо за изграждането на вашето парно отопление ще ви бъде доставено напълно безплатно за София, ако изберете услугите на нашата фирма.

При нужда от консултация и доставка на котле, радиатори или тръби потърсете Елвидом ООД. За повече информация 0895 012345 или 02 87 03 103. Изберете качеството от професионалисти и доброто отношение към клиента. Гаранция от Елвидом ООД.

монтаж на котели за твърдо гориво, газинсталиране на котлета за твърдо гориво, газ