ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на перални - евтино, бързо с гаранция за услугата

( Оценка 3.8 ) от ( 18 отзива )

монтаж на пералниПредпочитана практика при почти всички фирми за водопроводни и канализационни услуги е монтаж на перални към ВиК системата да се извършва към студената вода, а не към топлата. Приема се, че на входа от захранването за студената вода трябва да се постави спирателен кран със съответните размери. Важно за всяка пералня е монтаж на филтър за твърди частици.

Вариантът със захранване от топлата вода е по-непрактичен, поради чувствителността на програматора към температурата. Това води до объркване на програмите на уреда. Въпреки това някои сервизи препоръчват подвързване на пералнята към топлата вода с цел икономия на ел енергия.

Монтаж на перални София

Ние от Елвидом ООД разполагаме с висококвалифицирани водопроводчици, които са придобили необходимите умения, за да свържат вашата пералня или друг домакински уред към водопровода.

Фирмата извършва ремонт на перални машини от фирмите: "Whirlpool", "Bosch", "Zanussi", "Gorenjе", "Индезит", "Канди", "Електролукс", "Аристон", "Беко", "Miele", "AEG", "LG".

За избора на най-подходяща перална машина, клиентът е необходимо да знае с какъв тип зареждане ще бъде - горно или фронтално. Пералните с горно зареждане са предпочитани в домакинствата, поради факта, че са по-практични и заемат по-малко пространство.

Стандартните размери за автоматична пералня са, както следва: височина 85см, ширина 60см и дълбочина 58см. Но винаги има леко разлики в размерите на различните производители на перални.

Фирма Елвидом ООД София извършва богата гама от услуги по монтаж, смяна или ремонт не само на перални машини, но и на всички останали домакински уреди. При нужда, може да направите заявка за поправка и свързване на бойлерисъдомиялнихладилници, фризери, печки, прахосмукачки и друга битова техника.

Монтаж на пералня цена от 72,00 лв с ДДС

Елвидом ООД София – предпочитаният избор на фирма за монтаж на перални машини и домакински уреди към водопроводната инсталация. Свържете се с нашите професионални водопроводчици на телефони: 02/8703103; 0895/012345 и те ще пристигнат моментално в дома ви и ще монтират уреда

монтаж на пералнямонтаж на перални

 

 
Още за Елвидом ООД
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

 

100garancia_8

Допълнителна информация (полезни връзки) при монтаж на перални:

- Цени за монтаж на перални;

- Видове перални машини;

- Професионален монтаж на перални машини;

- Прални машини от Самсунг;