ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на водостоци

( Оценка 4.5 ) от ( 10 отзива )

Ремонт на водостоциПеро от широката гама ВиК услуги, които предлагаме е и ремонт на водостоци. Техническите групи на фирма Елвидом ООД София притежават необходимия опит и умения, за да извършват ремонтни дейности по водостоци и улуци на ниски и високи сгради.

Групите ни са снабдени с професионални автовишки и друга модерна алпийска техника и екипировка. Работата им няма пряка зависимост от атмосферните условия или часа от денонощието. За редовните и лоялни клиенти на фирмата се предлагат преференциални абонаменти и отстъпки от първоначалната цена.

Едно от основните предимства на нашата компания е поддържането на висок имидж сред клиентите ни, както и сериозно отношение към работния процес. Тези факти са причина Елвидом да бъде една от най-търсените фирми в сферата на ВиК услугите в София и страната.

Професионализмът на специалистите ни и стажът, натрупан през годините, позволяват бърза и прецизна работа по всяко време на денонощието. Отпушване и почистване на улуци и водостоци на всякакъв вид покриви.

Ремонт на водостоци София

Работниците ни осигуряват ефикасно изпълнение на поръчки, свързани с:

- подмяна на счупени и спукани тръби по водостока

- преход от/или подмяна на метални тръби към PVC тръби

- работа на различен диаметър

- работа с преход от по-голям към по-малък диаметър и обратно

-авариен ремонт по време на дъжд при протичане

- ремонт на стари водосточни системи и изграждане на нови

-откриване на течове по водостоци

- монтаж на водостоци и улуци

Професионалното изпълнение пир подмяна на улуци и водосточни тръби от страна на Елвидом ООД, гарантира запазването на функционалността на тръбите и улуците за десетки години напред. Отличителен белег на нашата фирма е вглеждането и изпълнението на детайлите в работните процеси, което ни отличава чувствително от конкурентните на пазара компании и частни лица.

Не се колебайте да ни потърсите за ремонт на улуци София. Нашите техници ще извършат професионален ремонт и монтаж на улуци и водостоци на вашия дом. Извършваме професионално откриване на теч от покрив, както и отстраняването на проблема с гаранция.

ремонт на водостоциремонт на водостоци

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

Търсите професионално и коректно изпълнение на поръчки за ремонт на водостоци, тръби и улуци? Не се колебайте да потърсите фирма Елвидом ООД София на телефони: 02/ 87 03103 и 0877/ 944 980


200x200