ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Перални - монтаж и ремонт за София и района

( Оценка 3.7 ) от ( 27 отзива )

монтаж на перални София

Монтаж на перална машина, ремонт на перални по домовете

Пералните машини са устройства не само за пране, а и за центрофугиране и дори за сушене на дрехите. Те са сложни електроуреди и техен най-главен елемент е програматора. Това устройство задава функциите и управлява програмите. При монтажа на пералната машина също има особености, като демонтажа на транспортните шини, монтаж на краката на пералната, нивелирането с цел правилната работа на ел.уреда и най-вече включването и към електроинсталацията и ВиК инсталацията.

Желателно е монтажа на пералната да се прави от професионални електротехници и водопроводчици, за да се провери за течове от водопровода и канала и за зануляването на електроуреда. Нашите екипи ще инсталират вашата перална машина, като постави спирателни кранове, свърже пералнята към водопровод и канализация, за да е готова за експлоатация.

Монтаж и ремонт на пералня София

Елвидом ООД е с богат опит от дългогодишна практика при монтаж на перални, съдомиялни, хладилници и други електроуреди. Фирмата издава гаранция за монтажа толкова, колкото е гаранцията на дадения електроуред. Предлагаме също доставка на нова пералня, демонтаж на старата пералня, монтаж на нова пералня, извозване на старата и повредена пералня, изграждане на изводи при монтаж на пералня на ново място, където няма изводи за канал и вода. При нас може да се обърнете и за ремонт на перални. Извършваме сервиз и ремонт на перални по домовете на място.

При нужда можем да доставим новата Ви пералня, да монтираме уреда и да извозим старият и непотребен. Понякога се налага монтаж на пералня на ново място, където няма изводи за ВиК и електро. Предлагаме изграждане на необходимите трасета и преработки и свързване (включване ) на новата ви пералня.

peralnia1peralnia2peralnia3