ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Новини

Новини за Елвидом ООД

Неръждаеми бойлери

 Неръждаеми бойлери са бойлери с неръждаем водосъдържател, неръждаеми тръби за студената и топлата вода и евентуално неръждаема серпентина или серпентини при комбинираните бойлери.  Водосъдържателя на бойлерите от неръждавейка се изработва от висококачествена стомана от марката 18/10.   Цифрите показват съдържанието на химичните елементи хром и никел в сплавта. Неръждавейката и по-точно бойлерите от неръждавейка са високо ценени,  по-скъпи са от останалите бойлери и имат много по-висока гаранция, като минимално е 10 години на водосъдържателя и 5 години на електрическата част. Има бойлери от неръждаема стомана с 10 години пълна гаранция и дори 20 години пълна гаранция.

Неръждаеми бойлери на склад. Бойлер неръждаем цени от 299,00 лв с ДДС

От 10-06-2016 година Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом ООД започва разпродажба  ( - 5% ) на неръждаеми бойлери от склад.

 

Продължение...

 

Покупка на нова термокамера

 Елвидом ООД се развива в сферата на термографията и инфрачервеният анализ, като за целта изпитва остра нужда от нови и модерни термографски камери. Ръководството на фирмата бе привлечено от световно известната марка термокамери FLIR. Спряхме са на модел Т460,2 чиято доставка очакваме в края на септември 2015 година.  Термографската камера е последно поколение от моделите на марката, има висока резолючия и работен температурен диапазон. Термографската камера ще се използва предимно за откриване на течове в София и страната, термография на сгради, термографски анализ на електрическо и механично оборудване, както и за други цели, обект на инфрачервената термография.

По-важни технически характеристики на Flir Т 460:

  • три варианта на ИК визуализация - 640х480 пиксела
  • функция UltraMax™
  • функция MSX®
  • температурна чувствителност до до <0.02°C , позволяваща наблюдение и анализ на много малки топлинни аномалии
  • температурен диапазон до 2,000°C
  • компактна
  • време за работа до 4 часа
  • допълнителни лещи и обектив за увеличаване и коригиране на ъгъла за наблюдение

 

 

 

 

 

Сертификат то термография

 Елвидом ООД се ресертифицира по термографски анализ и инфрачервен безразрушителен котрол. Сертификата е продължен и отново можем да извършваме термография на сгради и откриване на течове. Сертификата ни позволява да обследваме обекти от електропреносната мрежа и механично оборудване, както и да издаваме протоколи ( доклади ) от направените термографии. Елвидом ООД е с опит в сферата на откриване на скрити течове от порядъка на 10 години. Към момента Елвидом ООД разполага с термокамери от марката Flir с високо резолючия.сертификат по термовизия

 

Бойлери безплатна доставка

 Елвидом ООД предлага нова услуга свързана с бойлерите. Всички клиенти закупили бойлер от нас получават безплатна доставка на бойлера до дома. Услугата стартира от 01,01,2015 година. 

 За улеснение на нашите клиенти предлагаме доставката на бойлера, смяната на бойлера и извозваме старият бойлер. Единственото което трябва да ни кажете е марката и модела на бойлера. Наша грижа е да натоварим и доставим бойлера до адреса ви. 

 Цената на бойлера не се променя и услугата е напълно безплатна. За заявка на час за доставка и и смяна на бойлери, както и евентуална консултация за избор на нов бойлер тел, 0895 012345.

Сервиз за продажба, монтаж и ремонт на бойлери в Софхия Елвидом ООД предлага на всички свои клиенти, закупили бойлер от нас - безплатна доставка до дома. 

 

Смяна на ел табла с апаратура Schrack Австрия

монтаж на ел табла  От 01.05.2015 година Елвидом ООД работи с австрийската фирма за производство на автоматични предпазители, електро табла и електро оборудване Schrack. Името на компанията и нейните продукти са синоним за качество и професионализъм в електроапаратурата по цял свят.  Ние от Елвидом ООД работим само и единствено с автоматични предпазители, електрически табла и електро оборудване от Schrack Австрия. Цената за доставка и смяна на електрическо апартаментно ел табло от 4 предпазител, с включени труд и материали е 110,00 лв. Издаваме гаранция и сертификат за вложените материали.

 

Продължение...