ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж и смяна на витлови предпазители

( Оценка 4.4 ) от ( 5 отзива )

смяна на витлови предпазители

Винтилови предпазители - смяна и монтаж за София и региона

Витловите предпазители са познати още като предпазители със стопяема жичка. Използването им в съвременните сгради е все по-рядко, поради факта, че са с много малък клас на защита. Особено опасно е преправянето им с налични материали (поправка на изгорял предпазител с тел или друг проводим материал). Затова обикновено се прибягва до смяна на витлови предпазители с автоматични предпазители.

Смяна на витлови предпазители

Преправянето на витловите предпазители е общоприета практика при изгарянето на стопяемата жичка. Този процес е изключително опасен за хората, самата ел. инсталация и включените в ел инсталацията електроуреди. Подсилването на тази жичка подлага кабела на дадения токов кръг на претоварване. Това може да доведе до къси съединения и трайни повреди в електрическият токов кръг и електрическото табло. Понякога и до пожар.

Всички тези фактори налагат премахването на витловите предпазители. И поставянето на автоматични такива със съответният клас и степен на защита, които се определят от типа и предназначението на електрическата инсталация. Смяната гарантира удължаването на живота на ел инсталацията и акцентира върху ефикасността на работа на уредите.

Дълги години много фирми за ел услуги у нас ремонтираха или сменяха витловите предпазители. Така се ограничаваха щетите от неправилното им действие. Бъдещето в електроснабдяването обаче се гради върху използването на автоматични прекъсвачи и друга автоматична електро апаратура за защита от прегряване, токов удар, претоварване и други.

При нас в Елвидом ООД работят високо квалифицирани ел техници, които имат богат опит при смяна на витлови предпазители и монтаж на автоматични предпазители.

За много кратко време този преход към автоматизацията се превърна в предпочитан метод от все по-голям брой клиенти у нас. На сайта ни може да намерите полезна информация и за монтажа на автоматични предпазители в ел. инсталацията.

Предлагаме монтаж на нови автоматични прекъсвачи и ел табла и смяна на стари електрически табла с нови ел табла с автоматични прекъсвачи. Смяната на апартаментното ел табло от старите с ново ел табло с автоматични прекъсвачи, освен безопасността прави експлоатацията на ел таблото много по-лесна, като придава и нов естетичен вид на помещението, в което е монтирано електрическото табло. Подмяна на старо апартаментно ел табло без къртене и разбиване!

витлови предпазители, смяна бушони Софиявитлов предпазител, смяна бушон

 
Имате остра нужда от подмяна на предпазители със стопяема жичка (витлови) с автоматизирани? Единственото, което трябва да направите, е да се обадите на телефоните на Елвидом София: 02/ 870 31 03; 0895/ 012 345; 0882/ 285 230 и да повикате професионален техник.

Получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена