ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Проектиране на електроинсталации. Електро услуги

( Оценка 4.9 ) от ( 9 отзива )

проектиране на електроинсталации

Електроинсталации - проект и изграждане - София

Фирма Елвидом ООД София извършва проектиране на електроинсталации и изгражда нови електроинсталации от всякакъв тип, както и подменя и ремонтира стари ел. мрежи. Фирмата следи изкъсо всички новаторски идеи и тенденции, наложени в ел услугите през последните години и се стреми непрекъснато да се развива в положителна насока.

Проектиране на ел инсталации. Ел услуги

Една от основните ни цели е да предоставяме на нашите потребители възможно най-доброто качество на услугите. В тази връзка, професионалните ни ел техници са винаги в готовност да се отзоват на поръчки за проектиране на:

 

  • открити (външни) електроинсталации - разположени по външните стени на сградите и съоръженията, под навеси, на стълбове в дворовете и градините
  • закрити (вътрешни) електроинсталации - в помещенията на жилищни, обществени, производствени и аграрни сгради
  • осветителни електроинсталации - за захранване на осветителни и контактни излази
  • силови електроинсталации - за захранване на двигатели и контактни излази с голяма защита
  • мълниезащитни, заземителни, занулителни инсталации
  • сигнално-съобщителни инсталации - звънчеви, домофонни

 

Фирмата работи само с доказани и утвърдени на европейския и световен пазар материали. Нишата ел услуги , в която работим е изключително опасна. Поради този факт при нас работят квалифицирани и опитни техници, даказали се във времето с обема и качеството на изпълнени обекти. Елвидом ООД предлага също така и гаранционно и извънгаранционно обслужване на вашата електрическа инсталация.

Позвънете на дежурните телефони на фирмата: 02/8703103 и 0895/012345, за да повикате ел техник в дома ви или да поръчате индивидуален проект за нова ел. инсталация