ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на автоматични предпазители. Електроуслуги за София

( Оценка 4.7 ) от ( 6 отзива )

Монтаж на автоматични предпазители Основната функция на автоматичните предпазители в една ел. инсталация е да предпазват проводници и уреди от термично претоварване и къси съединения. Монтаж на автоматични предпазители е лесна задача за висококвалифицираните ел техници на Елвидом и модерните им уреди.

 Наред с монтажа на подобен род предпазители, работните ни екипи се отзовават на поръчки за ремонт и поставяне на автоматични прекъсвачи, дефектнотокови защити и защити от пренапрежение.

Монтаж на автоматични предпазители София

 Дълги години в електричеството се използваха предпазители със стопяема жичка. В съвременните изисквания е залегнало използването на автоматичните предпазители, а Елвидом ООД ще се погрижи за монтирането им във вашия дом. Работим само с доказани марки и произведители с наличен сертификат за качество. 

 Електротехниците на компанията са на денонощно разположение за всички настоящи и бъдещи клиенти. Обикновено, те работят в рамките на град София и околните райони. При договорка с потребителя, могат да извършват дейности във всяка точка на България.

 Материалите, с които работим, са покрили всички изисквания и са придобили необходимите сертификати за качество. Те се доставят и използват от екипите ни до мястото на работа напълно безплатно.

 За нашите клиенти предлагаме смяна на стари електрически табла с нови ел табла с автоматични предпазители. Подмяната на таблото се извършва без къртене и разрушаване на стени. Извършваме доставка на необходимите материали и смяната на таблото в рамките на два часа.

 Ние препоръчваме монтаж на електромер с размер на автоматичен предпазител в кутията на новото табло, като превантивна мярка против кражба на ток или неправилно очитане на ел енергията на абоната.

Цена за смяна на старо ел табло с ново е от 90 лв до 130 лв. Цената е с включен труд и материали.

Позвънете на телефони 02/8703103, 0895/012345, за да поръчате екип от специалисти-електротехници. Те ще извършат ремонт на ел табло или монтаж на ново ел табло. Може да използвате посочените телефони за контакт по всяко време на денонощието и да запишете час за посещение на адреса.

монтаж на автоматични предпазители, ел табламонтаж на автоматични предпазители, електротехник

 
Възползвайте се от професионалните ел услуги на Елвидом ООД София. Потърсете ел техниците ни на телефони 02/8703103 и 0895/012345, а те ще се погрижат поръчката ви да бъде изпълнена моментално.

получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена