ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Електротехници за София - 24/7

( Оценка 4.1 ) от ( 15 отзива )

електротехници СофияДенонощни услуги от ел техник - електроремонти по домовете в София

Ел техниците на фирма Елвидом ООД са натрупали дългогодишен опит и имат необходимите квалификационни степени, за да извършват всякакви манипулации в сферата на ел услугитеи електро ремонтите . Те ще се заемат със спешните повиквания за отстраняване на токов удар или късо съединение в мрежата ви, както и с всяка друга възникнала авария в електричеството, като отстранят електро аварията във възможно най-кратки срокове. Работите се извършват спрямо изискванията за безопасност и качество, както и нормативните актове по стандартизация.

Всички наши работници спазват стриктно нормативните изисквания при изграждането на ел. инсталациите и ел. мрежите, с което гарантират безопасност при функционирането им. Материалите и уредите, използвани в работния процес, са съгласувани със световните стандарти и са напълно безопасни за клиентите.

Работните групи на Елвидом са на разположение по всяко време при повикване за:

Извършваме изграждане и ремонт на електро инсталации от всякакъв тип, изграждане и монтаж на електрически табла, както и смяна на стари ел табла с нови електро табла. Извършваме ремонт и подмяна стълбищно осветление, монтаж на електромери и тарифни часовници. Работим с немска и австрийска електро апаратура със съответните сертификати и декларации за качество и пройзход. Изработваме електрически табла от кутията до монтажа. Преработваме и езмистваме електрически външни захранвания и кабели под земя. За нашите клиенти предлагаме комплексни електро услуги от електротехници, като предлагаме доставка на материали и елбектрически компоненти на достъпни цени.

електротехник за Софияелектротехник за София 24/7avtom_predp-0

 

Ел. техниците на Елвидом ООД са на разположение 24/7 и са в готовност да изпълнят заявки за всички видове електро услуги. Позвънете на телефоните на фирмата - 02/87 03 103; 0895 012345, за да повикате квалифициран специалист.

Получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена