ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на фурни за вграждане. Безплатен транспорт

( Оценка 4.2 ) от ( 9 отзива )

Монтаж на фурни за вграждане

Ремонт, демонтаж и монтаж на фурни за вграждане на ток и газ - София

Фирма Елвидом ООД предлага на многобройните си клиенти професионален монтаж на фурни за вграждане, комбинирани готварски печки. Ние работим с утвърдени на пазара материали и инструменти, които улесняват значително дейността на техниците ни. Транспортът на всички видове фурни за вграждане до адреса на клиентите е напълно безплатно и е за сметка на фирмата. При желание може да закупите печка или фурна от нас, като доставката ви до дома е напълно безплатна. В уговореният ден и час на адреса ще пристигне наш техник с електроуреда избран от вас и на момента ще извърши демонтаж на старата печка и монтаж на новата. При нужда и желание на клиента можем да извозим старата ви печка или фурна.

Монтаж на фурни София

Първото нещо, което нашите електротехници извършват преди монтажа на фурната, е да проверят дали уреда не е получил транспортен дефект. След тази стъпка се запознават с мощността на фурната, за да се определи сечението на захранващия кабел към ел. мрежа. Важно е фурната или печката да се нивелира. В противен случай се получава разливане на храни и хранителни продукти или несиметрично изпечени ястия (в двата случая неприятно). Техниците ни ще ви дадат ценна информация и за това как да си служите с контролния панел на уреда. Ще ви покажем как се управлява и какви са функциите на новата ви печка или фурна за вграждане.

След като монтажа бъде приключен, се изкарват всички аксесоари от фурната и се извършва почистване с хладка вода и препарат за ежедневна употреба, като може да се почисти с оцет и малко сода бикарбонат. Изчаква се да изсъхне от препарата за почистване. В последствие се тества първото включване на уреда и се оставя да обгори покритието. При първото включване от печката или фурната ще излезе малко дим с нехарактерна миризма, това е в резултат от обгарянето на защитното покритие от емайл.

Вече споменахме, но напомняме отново: Необходимо е да се нивелира фурната и да се провери за отечки на ток. След като тази операция бъде финализирана, работните ни екипи ще ви издадат гаранционна бележка за монтажа.

Монтаж на фурни за вграждане

Монтаж на фурни за вграждане е по-труден от монтажа на обикновена фурна, където монтажа се свежда до електрическото свързване на фурната. При фурните за вграждане трябват познание и опит и от мебелната индустрия.Друго много важно при фурните за вграждане е правилното изчисляване на пространството, в което ще е монтирана фурната.

Работното пространство на шкафа на фурната трябва да е достатъчно голямо, за да циркулира свободно въздуха, които охлажда фурната, в противен случай има опасност от прегряване и повреда на фурната, а дори и пожар. Най-често се случва почерняване и деформиране на плотовете около фурната и при работа се появява неприятна миризма от обгарянето на кухненските плотове.

Предлагаме доставка и монтаж на готварски печки и фурни за вграждане от марките:

  • ELECTROLUX
  • SAMSUNG

Доставката на фурната за вграждане или новата ви готварска печка е напълно безплатна. Техниците извършват транспорта на печката или фурната, а след това евентуално демонтаж и монтаж на новата фурна за вграждане, като се нивелира и се подвързва към електрическото захранване. Задължително спазване на електрическата схема на производителя!

Не е необходимо да обикаляте магазини и да избирате модели, а след това да търсите захранващ кабел, щепсел или твърда връзка. Обадете ни се и ние се ще се погрижим за всичко. Ако нямате контакт на мястото за монтаж на фурната ви или печката, то ние можем да изведем такъв или да направим удължител. Монтажа на фурната при нас е с гаранция от 60 месеца, а цената на монтаж на фурна или готварска печка започва от 72 лв. до 98 лв в зависимост от начина на монтажа и вида на електроуреда. Цената не включва кабел и други необходими материали, а само услугата. Под материали за монтажа се разбират евентуално: захранващ проводник, твърда връзка, щепсел, клеми, влагоустоичиви уплътнения и други материали, без които не е възможен монтажа.

 

монтаж на фурни за вграждане, ел техникМонтаж на фурни за вграждане

 

 

 
Потърсете специализирана помощ от „Елвидом” ООД за монтажа или ремонта на фурни за вграждане.

Позвънете на дежурните телефони на нашата компания -
02/8703103; 0895/012345
и ние ще изпратим работен екип, който да монтира уреда ви.