ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на електроинсталации. Електротехници София

( Оценка 4.3 ) от ( 15 отзива )

Ремонт на електроинсталации

Ел. инсталации - изграждане и ремонт - София

Елвидом ООД е една от най-големите фирми за изграждане и ремонт ел инсталации София. Доказали сме се в сферата на ел услугите в цяла България. Извършваме надеждно и качествено ремонт на електроинсталации, както и цялостно изграждане на ел инсталации София. Във фирмата работят единствено висококвалифицирани и компетентни служители, които се отличават с изключителна коректност и професионализъм. Работните ни групи се ориентират по перфектен начин във всяка една аварийна ситуация, показвайки коректно отношение към клиентите, като спазваме нормите за стандарт, безопасност и качество на предлаганите ел услуги. Много майстори и фирми не се съобразяват със стандартите и нормите за безопасност при изграждането на нови ел инсталации или ремонт на стари електро инсталации.

Ремонт на електроинсталации. Електротехник София

Всички ел. техници на Елвидом ООД са специализирани в ремонта на нови и стари ел.инсталации, ел. инсталации с двужилна и трижилна система, ел инсталации на 220 V и 380 V, ремонт и подмяна на електротабла, ремонт на ел.уреди и машини, подмяна и изграждане на осветление и др. Електротехниците на Елвидом ООД са с професионални свидетелства за правоспособност за работа с електричество и притежават необходимия практически опит. Те извършват широка гама от електро услуги София. Вложените от нас средства и труд са помогнали за покачване нивото на професионализъм и ефективност на компанията.

Развитието в условията на конкурентна среда е спомогнало за това Елвидом ООД да работи на разумни цени, съобразени с финансовата ситуация в страната ни. От друга страна, този факт не влияе пряко върху качествената и ефективна работа на техниците ни.

Нашата фирма оперира безшумно, без вдигане на прах, а след приключване на работната дейност, почистваме и извозваме отпадъците. Екипите ни извършват цялостен ремонт на ел. инсталации, подмяна и изграждане на нови ел. инсталации и мрежи. А също и ремонти по въздушно електрозахранване и въздушни трасета.

Фирмата се развива от години и вложените средства в машини и съоръжения ни правят конкурентно способни и при прекарването на подземни трасета и ел захранвания както за ниско напрежение/НН/, така и за средно и високо напрежение.

За изграждане на ел инсталации цени се определят спрямо проекта и конкретните особености на обекта. Не се колебайте да ни потърсите за повече информация и консултация. Професионални електроуслуги от опитен лектротехник за София и страната 0895 012345.

ремонт на електро инсталацииремонт на ел инсталации

 

Всички настоящи и бъдещи потребители на услугите на Елвидом ООД могат да направят поръчка за ремонт на ел. инсталация, като позвънят на денонощните телефони:

02/8703103
0895/012345

получавате:

  • Качествен ремонт
  • Гаранция
  • Изгодна цена