ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане на ефектно и скрито осветление

( Оценка 4.8 ) от ( 5 отзива )

Изграждане на скрито осветлениеЕлвидом ООД предлага за вашия модерен дом или офис изграждане на скрито осветление. Ефектните и скрити осветления имат широк спектър на приложение в електричеството и най-различни варианти на изпълнение. В ежедневието скритото и ефектното осветление се използва както за вътрешно, така и за външно осветление, но не да служи за работно осветление.

Основното предназначение на подобен тип осветление е да накара вътрешния интериор или фасада на дадена сграда да изпъкне. Обикновено ефектното осветяване се прилага за декор на дискотеки, ресторанти, паркове, стадиони, басейни, концертни зали и заведения.

Изграждане на ефектно осветление. Изграждане на скрито осветление София

При монтажа му се използват най-различни цветове и ъгли на осветяване. Различните видове осветителни тела също се модифицират специално, за да бъдат използвани за скрито и ефектно осветление.

Фирма Елвидом ООД разполага с отлично подготвени ел техници, които извършват монтаж и ремонт на стелажи, апликации и тавани със сложни апликации. Всички наши клиенти могат да се свържат с екипите ни, ако желаят да поръчат изработка на фигури от гипсокартон със скрито осветление.

Сред предлаганите от компанията услуги се включват още: монтаж на колони и стени с LED осветление, ремонт на прожектори за ефектно осветление, поставяне на луминисцентно осветление.

монтаж осветлениемонтаж осветителни тела, електротехници София

С използването на ефектно или скрито осветление можете да създадете една уютна, празнична или романтична обстановка. Поискайте компетентно мнение от нашите ел техници за различните варианти на постановка и изпълнение на проектите.

Осигурете си професионално изпълнение на вашите идеи. Потърсете електротехниците от „Елвидом” ООД София на денонощните телефони на фирмата: 02/8703103; 0895/012345 и си запишете удобен за вас час за посещетие и консултация.

 

Фирма Елвидом ООД предлага на своите клиенти широк спектър от услуги за ефектното и скрито осветление. Позвънете на дежурните телефони на компанията -

02/8703103; 0895/012345

и повикайте квалифициран ел техник

Получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена