ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане на ел табла. Ремонт на ел табла. Електро услуги

( Оценка 4.4 ) от ( 7 отзива )

Изграждане на ел табла

Електроинсталации и ел табла - изграждане и ремонт в София

Професионално изграждане, монтаж и ремонт на ел табла с гаранция за качество! Електрическите табла са основен градивен компонент във всички електрически инсталации, без значение от предназначението и вида на електрическата инсталация. Те играят ролята на команден пункт в ел. мрежата. В ел. таблата са монтирани всички измервателни и контролни уреди, както и защитна автоматика - електромери и автоматични предпазители, контактори, прекъсвачи и други предпазители и защити от пренапрежение, спад на напрежението, токови удари, претоварване и къси съединения. Ние извършваме изграждане на ел табла, ремонт на ел табла и всички съпътстващи електроуслуги, за нормалното и безопасно функциониране на ел инсталацията.

Фирма Елвидом ООД София предлага на своите клиенти и друг, иновативен метод за електроснабдяване на сгради – комплектни трансформаторни подстанции (КТП). Те са пригодени за функциониране на открито и имат изключителна „продължителност на живота”.

Нашата компания е наясно с факта, че всяко едно електрическо табло трябва да бъде проектирано, изградено или ремонтирано, като се спазват всички нормативни правила за безопасност и функционалност.

При изграждане на ел табло не бива да се монтират предпазители, часовници, електромери и други уреди и апаратура със съмнително качество и произход. Апаратурата в ел таблата трябва да е нова и с документи, потвърждаващи качеството и техническите параметри, необходими за даденото ел табло. Внимателно трябва да се изчисляват номиналните параметри на електрическите предпазители.

Лицата, работещи по монтажа или подмяната на апаратура в електрическите табла, както и цялостно изграждане на ел. табла трябва да имат необходимото професионално образование и 4-та група по електробезопасност с електрически съоръжения, която всъщност им дава правото да работят по електрическите табла.

Изграждане на ел табла. Изграждане на ел инсталации Цени

Ел техниците ни извършват текущи ремонти и абонаментни поддръжки на:

Работните екипи на фирмата се занимават и с изграждане на ел табла, с ремонта и монтажа на комплектни разпределителни табла, табла за улично осветление, както и на кабелни шкафове и разпределителни касети. Извършваме смяна на електрическа табла и подмяна на стари апартаментни електрически табла с нови електро табла с предпазители (автоматични предпазители). За нашите клиенти предлагаме и смяна на ел инсталация цена, достъпна и разумна.

Смяната на електрическо табло се извършва за около един час. Подмяна на старото ел табло се извършва без къртене и пробиване, по професионален начин, без отпечатъци от мръсни ръце по боята на стената и тапетите ви.

Гаранция от 60 месеца за смяна на ел табло. Доставка на автоматични предпазители и кутия за ел табло и смяна на апартаментно ел табло на ниски цени. Смяна на ел табло цена от 90 лв ....... с включени материали и труд за смяната на таблото. Не всички табла са на цена от 90 лв!!!

Вижте нашия ценоразпис за монтаж на ел табло цена

Изграждане на ел табло, ремонт таблаИзграждане на електро табло, направа на табло

 

Потърсете  "Елвидом" ООД на телефони: 02/8703103; 0895/012345 и ще ви бъде осигурена професионална работа от квалифицирани техници с богат опит в изграждането на електрически табла.

Получавате:

  • Качество при изграждането
  • Гаранция за работата
  • Изгодна цена