ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на камини с водни ризи. Изграждане и ремонт на локално парно

( Оценка 3.1 ) от ( 30 отзива )

монтаж на камини с водни ризи

Изграждане и ремонт на камина с водна риза - София

Локалното парно отопление има много варианти на изпълнение. Може да се изгради на ток, газ или твърдо гориво. Има възможности да се използват топлоотдаващи котлета и камини с водни ризи, монтирани в помещенията за отопление или да бъдат изведени навън в сервизни помещения или мазета. Всичко това зависи от условията, в който ще работи парната инсталация и вида на котлето или камината с водна риза, както и от необходимото кооличество топлина.

Напоследък са модерни и камини с циркулиращ въздушен поток, но все още не намират широко приложение, поради факта че са приложими при строежа и по-трудни за монтаж при ремонт или допълнително вграждане. Този тип камини и локално въздушно отопление има и друг недостатък-при циркулация на въздуха зацапва стените пред цикулационните решетки, най-изразено е зацапването при стени в бяло.

Елвидом ООД разполага със специалисти за проектирането, изграждането и поддръжката на локални парни инсталации и камини за вграждане. Нашите специалисти ще ви дадат информация относно схемата на изграждане на парното и начина на монтиране на камината или котлето. Ще ви осигурим безплатен транспорт и пренос на необходимите материали за монтажа и изграждането на вашето локално парно или камина.

Ние се ангажираме с изчисленията на необходимите мощности, диаметър на тръби и циркулационна помпа. Извършваме доставка на материалите, полагане и монтаж на радиатори, тръби, лири, раширителни съдове, котлета или камини, като осигуряваме възтановяване при евентуално къртене и експлотационната им поддръжка във времето. Работим със всички видове котли и камини: камини на дърва, камини на пелети, камини на гааз, електрически котли, декоративни камини, камини за вграждане, газови котли, комбинирани котли и други алтернативи за локално отопление. Предлагаме монтаж и преместване на алуминиеви и чугунени радиатори.

Получавате сервизно обслужване и поддръжка, както и откриване и отстраняване на теч от парно. Намиране на скрити течове с камера, без къртене.

монтаж на камини с водна ризамонтаж на камини, радиатори, парно