ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на сушилня по домовете - София

( Оценка 4.7 ) от ( 3 отзива )

Монтаж на сушилняВ обхвата на нашата работа се включва и  монтаж на сушилня за София. Сушилнята (сушилна машина) се превръща във все по-често използван уред в съвременните домакинства. Желателно е този вид електроуред да се монтира на лесно проветряеми помещения, с цел топлият въздух и влагата да се отвеждат навън.

Монтаж на сушилня София

За качествения монтаж е важно пода да е нивелиран или ако не е, да се нивелира самият уред. Професионалните водопроводчици на Елвидом ООД използват лазерни нивелири, с които работата се улеснява значително. Нивелирането при свързване на сушилна машина за дрехи е важно, за да не остават следи от препарата и вода, от които се образуват плесени и миризми.

От голямо значение за перфектния монтаж на подобен тип уред е и сечението на захранващия проводник. Отстоянието от стената до задната част на електроуреда също играе съществена роля.

Това предпазва уреда от прегряване и нормалното му функциониране. Всички ел. мрежи в България работят на 220/380 V и 50Hz. Това правопропорционално означава, че всички ел. уреди у нас работят на тези честоти.

Работните ни групи осигуряват професионално изпълнение на възложените им задачи относно монтажа на сушилнята. В следствие на качествения работен процес, те издават и дългогодишна гаранция, която важи пред сервизите на съответната марка сушилня.

Извършваме монтаж на сушилня кондензационен тип. Обикновено сушилни с термопомпа имат високо ниво на ефективност. Също така те сушат по-деликатно от конвенционалните сушилни машини.

Елвидом ООД София извършва монтаж, смяна и ремонт и на перални машинисъдомиялни, хладилници, готварски печкиел. бойлери, ютии, кухненски роботи, прахосмукачки. Практика на нашата компания е да демонтира и предава за рециклиране стария ви домакински уред и да не оставя отпадъчни материали след работа.

Елвидом София е една от водещите фирми за електро и ВиК услуги в България. Всеки потенциален клиент би могъл да се увери в отличните възможности на техниците ни, като позвъни на телефоните за контакт: 0895 012345