ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж и ремонт на бойлери София

( Оценка 4.4 ) от ( 11 отзива )

ремонт и монтаж на бойлери

Професионален сервиз - доставка, монтаж и ремонт на бойлери

Професионалните ел. техници на фирма Елвидом ООД София ремонтират и поставят бойлери на всички известни български и световни марки обемни и проточни бойлери за баня, както и кухненски бойлери. Сервиз за бойлери Елвидом извършва монтаж и ремонт на комбинирани електрически бойлери с една или повече серпентини от марките: Матев, Шишков, Елдом, Теси, Дипломат, Фламина, Gorenje, Stiebel, Атлантик, Татрамат, Бош, Термомакс, Сънсистемс и Тедан. Сервиз за монтаж и ремонт на бойлери на място Елвидом ООД доставя, монтира и ремонтира най-предпочитаните и търсени бойлери на българския пазар.


За да функционира максимално ефективно един бойлер, той трябва да бъде свързан правилно и с водопроводната, и с електрическата мрежа. Виждали сме хоризонтален бойлер монтиран вертикално и обратното, както и бойлери с разменен вход и изход на водите топла-на студена и студена на топла вода. Заземяването или зануляването на бойлера е задължително итова го знае всеки електротехник с 4та група за електробезопасност. Свързването на бойлера към водопровад и свързването на бойлера към електрическата инсталация не е шега и не бива да се подминава с пренебрежение. Не позволявайте бойлера ви да се монтира и свързва от незнаещи и неможещи лица, а само от специализирани и оторизирани сервиза за свързване на бойлери.

 

Внимание: грешки при монтажа на бойлера към стената, неправилно свързване на бойлера към водопровад, липса на възвратен клапан, както и необезопасен електрически бойлер могат да бъдат много опасни и да имат сериозни последствия! Винаги свързвайте бойлера според инструкциите на продавача и производителя.

Нашата компания е една от много малкото в България, които предлагат ВиК и Ел услуги в едно. Извършваме професинолен монтаж на бойлер с гаранция от 84 месеца за София и страната.

Монтаж и ремонт на бойлери с гаранция

84 месеца гаранция за монтаж на бойлер!

Като професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери, за улеснение на клиента извършваме и доставка на нови бойлери и извозване на старият, неработещ бойлер. При покупка на нов бойлер от нас вие получавате отстъпка от цената на бойлера, безплатна доставка до дома и извозване на старият и непотребен бойлер. Цени за монтаж на бойлери от 55 лв ........за бойлери до 50 литра.

При възникване на авария във вашия уред, ел техник на Елвидом ООД ще посети дома ви, ще направи безплатен оглед и диагностика, като ви изготви максимално приемлива оферта. В случаите когато сте направили заявка за монтиране на бойлер, екипите ни реагират мигновено, тъй като този процес е сред най-трудоемките. Елвидом ООД работи с всички по-големи магазини за продажба на бойлери, като и ние предлагаме собствен склад с бойлери в наличност. Закупените от магазините за бойлери уреди могат да бъдат монтирани от нашите професионални техници, като се спазват всички условия по гаранцията на бойлера и не се променя цената на самият бойлер. При заявен монтаж при нас, доставката на бойлера е напълно безплатна.

Монтажа и ремонта на електроуреди работещи под налягане не е безобидна работа. Монтажа на бойлера трябва да бъде изпълнен правилно и уреда да е електрически обезопасен.
Изисква се сериозна прецизност, опит и знания, за да се извърши качествено прикрепяне на уреда към стената. Нашите работници са на ваше разположение и при нужда от демонтиране на стария бойлер.Всеки потребител, който избере услугите на Елвидом ООД, получава безплатен транспорт на бойлера в рамките на град София. За тези от вас, които пожелаят старият уред да бъде извозен и предаден за рециклиран, ние предлагаме и този вид услуга.

Радваме се на стотици референции за монтаж и ремонт на бойлери! Това потвърждава професионализма ни и е признание за нашия труд.

Доверете се на професионалистите от ЕЛВИДОМ ООД при необходимост от монтаж, демонтаж или ремонт на бойлери. Достатъчно е само да позвъните на телефони: 02/870-31-03, 0895/01-23-45и веднага ще изпратим дежурен екип.


За покупка на бойлер онлайн посетете този каталог за продажба и доставка на бойлери.

 

 

ремонт и монтаж на бойлериремонт и монтаж на бойлери София