ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на контактори и моторни пускатели

( Оценка 3.7 ) от ( 3 отзива )

Монтаж на контактори Фирма Елвидом ООД включва в широкия набор от ел услуги и монтаж на контактори и моторни пускатели за електроинсталациите. Нашата компания е изградила сериозен имидж на лоялен и коректен изпълнител на поръчки. Тъй като ние искаме клиентите ни да останат доволни от качеството на изпълнението. Затова и техниците ни издават гаранция след завършване на работния процес.

Монтаж на контактори. Монтаж на моторни пускатели

 Моторните пускатели представляват защитни устройства на основната ел. верига. Двигателен контрол и защита от пряк допир до тока са съчетани по перфектен начин в един събирателен механизъм.

 Пускателите се използват за ръчно включване на двигатели, като предпазват моторите от късо съединение, претоварване и отпадане на фаза. Моторните пускатели правят излишен монтажа на предпазител със стопяема жичка или А.П., което спестява парични средства, инсталационно място и осигурява бърза реакция при късо съединение.

 Пускателите и контакторите се инсталират в силовото електрическо табло или друго, отделно табло за управление на дадената машина, ел двигател или електрически мотор.

 Всеки пускател и контактор работи в определена електрическа схема, която трябва да се познава и да се изпълни стриктно. Не се позваляват своеволия при изпълнението на схемите от проекта. Също не е разрешено заместване на даден клас кабел с друг и направа на връзки. 

 Сервизните групи на Елвидом притежават нужната квалификация, за да извършват сложни манипулации при поставянето на въздушни пускатели, клеменни капаци и кутии за монтажи. Всеки клиент на компанията може да повика ел техниците ни, ако се налага ремонт или смяна на кондензаторни уредби, катодни отводители, трансформатори или ел. уредби.

 Работните екипи на фирмата монтират и поправят най-различни видове контактори – от помощни и въздушни, до вакуумни и реверсивни пускови комбинации.

монтаж на контактор и пускателимонтаж на контактори и моторни пускатели

 
Потърсете техническите екипи на Елвидом ООД на телефони:
02/ 87 03 103
0895/ 012345

и те ще пристигнат до мястото на повикване в рамките на 30 минути за град София.

Получавате:

  • Качествен монтаж
  • Гаранция
  • Изгодна цена