ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

ВиК инсталации - водопроводчик София

( Оценка 4.0 ) от ( 26 отзива )

изграждане, ремонт на ВиК инсталации

ВиК инсталация - изграждане на ВиК в София

ВиК инсталация е система за контролирано водоподаване и отвеждане на мръсните води на дадено здание или район. ВиК инсталациите могат да бъдат сградни и външни. Сградната ВиК инсталация захранва сградата, но така трябва да бъде проектирана и изпълнена, че да запази дебита и налягането от уличното водоподаване. Трябва да се изчисли потреблението, откъдето се определя сечението и материала на тръбопровода. Тръбопроводът и каналите са сложна система от тръби, при които правилната им работа зависи от професионалният им монтаж и изграждане.

Всяка ВиК инсталация има следните елементи: водомер, тръби за чиста вода, спирателни кранове, тръби за мръсна вода, шахти, фитинги и ревизионни отвори монтирани по определени правила и норми за правилното им функциониране. Напоследък филтрите и филтърните системи са неразделна част от ВиК инсталаациите. Филтри и прочистващи системи се използват при водоподаването и захранването с чиста вода, за филтриране на твърдите частици, но филтриращи системи се използват и при отходните води.

ВиК инсталации - монтаж и ремонт. ВиК услуги по домовете

Елвидом ООД изгражда и поддържа ВиК инсталации. Компанията има на разположение собствени земекопни уреди, техника за отпушване на канали чрез вода под налягане и вибропружини, хидравлични къртачи и хидравлични чукове и всичко необходимо за професионалното изпълнение на задачите. Всички материали, които се влагат при направата и ремонта на дадена ВиК инсталация, са със сертификат за качество и налични на склад.

Разполагаме с добре обучени водопроводчици за неотлежен и спешен ремонт на водопровод и канал (ВиК) и отпушвания на канали и шахти за град София. Дежурните екипи са на разположение 24/7 за цяла София и околните и райони. ВиК услуги и ремонти 24/7. Държим на качеството на ВиК услугите, както и на достъпните цени за водопроводни услуги.

При нас може да поръчате:

-смяна на ВиК инсталация

-изграждане и ремонт на водопровод и канализация

-прокарване на водопровод

-смяна на водопровод и други ВиК услуги от специализиран професионален водопроводчик за София и страната.

Откриване и отстраняване на скрити течове. Диагностика на течове с термокамера. Намиране на теч с термографски анализ, без къртене.

Естествено високо качество на ниски цени е невъзможно, но е възможно добро качество на добри цени с гаранция!!!

Денонощен водопроводчик за София. Предлагаме също и термография при откриване на скрити течове за цялата страна. Разполагаме с термокамера FLIR и сертифициран термограф - съдебен експерт.

abonatna-1izgr_vik_instl11kanali