ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

ВиК инсталации

( Оценка 4.2 ) от ( 20 отзива )

изграждане, ремонт на ВиК инсталацииСградната ВиК инсталация е система за контролирано водоподаване и отвеждане на мръсните води на дадено здание. Тя захранва сградата, но така трябва да бъде проектирана и изпълнена, че да запази дебита и налягането от уличното водоподаване. Трябва да се изчисли потреблението, откъдето се определя сечението и материала на тръбопровода. Тръбопроводът и каналите са сложна система от тръби, при които правилната им работа зависи от професионалният им монтаж и изграждане. Всяка ВиК инсталация има следните елементи: водомер, тръби за чиста вода, спирателни кранове, тръби за мръсна вода, шахти, фитинги и ревизионни отвори монтирани по определени правила и норми за правилното им функциониране. Напоследък филтрите и филтърните системи са неразделна част от ВиК инсталаациите. Филтри и прочистващи системи се използват при водоподаването и захранването с чиста вода, за филтриране на твърдите частици, но филтриращи системи се използват и при отходните води.

Елвидом ООД изгражда и поддържа ВиК инсталации. Компанията има на разположение собствени земекопни уреди, техника за отпушване на канали чрез вода под налягане и вибропружини, хидравлични къртачи и хидравлични чукове и всичко необходимо за професионалното изпълнение на задачите. Всички материали, които се влагат при направата и ремонта на дадена ВиК инсталация, са със сертификат за качество и налични на склад.

Разполагаме с добре обучени водопроводчици за неотлежен и спешен ремонт на водопровод и канал (ВиК) и отпушвания на канали и шахти за град София. Дежурните екипи са на разположение 24/7 за цяла СОфия и околните и райони. ВиК услуги и ремонти 24/7. Държим на качеството наВиК услугите, както и на достъпните цени за водопроводни услуги.

abonatna-1izgr_vik_instl11kanali