ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна и ремонт на бойлерни табла в София

( Оценка 5.0 ) от ( 7 отзива )

смяна на бойлерни табла

Бойлерно табло - подмяна и ремонт

Бойлерното табло представлява частта електрическата инсталация обслужваща бойлера, от която зависи неговото управление и безопасност. Правилният монтаж на такова табло гарантира максимална ефективност на уреда и неговата безопасност. Подобен род манипулация е изключително опасна и е задължително да бъде извършена от квалифицирани ел техници.

Натрупаната практика и опит в годините на работниците на Елвидом ООД им позволяват да извършват монтаж и ремонт на бойлерни табла, ключове и нагреватели. Трябва да се отбележи, че техниците ни са на разположение при повиквания и за монтаж на фланци, терморегулатори и комбинирани табла.

За съжаление все по-често наблюдаваме елеминиране на БТ и свързване кабела директно или с щепсел тип шуко. Двата начина не са правилни и са доста опасни за ползващите ги. 

В последно време компанията разви качеството на предлаганите дейности и към днешна дата държи челни позиции в най-търсените фирми за електроуслуги у нас. Ние се грижим за поддръжката и благосъстоянието на вашите ел. уреди, а в същото време сме на разположение при нужда от отстраняване на аварии.

Специалното оборудване и техника на работните групи осигуряват възможно най-доброто обслужване, съгласувано със световните стандарти при монтажа на бойлерни табла и апаратура за бойлери. Електротехниците ни работят по всяко време на денонощието, за да покажат, че за тях е чест и привилегия да обслужват клиентите.

Извършваме доставка на бойлерно табло, монтаж на бойлерно табло, демонтаж на бойлерен ключ, преработка на бойлерен ключ, както и смяна на бойлерно табло. Работим с бойлерни табла за външен монтаж и бойлерни табла за вграждане. Извършваме също подмяна на старо апартаментни ел табла без къртене. Гарантираме професионална смяна на електрически табла с гаранция за качество и бързина ,както и откриване и отстранвне кражба на ток.

смяна и ремонт на бойлерни табла, електротехнициремонт на бойлерни табла

Частните лица и фирмите, които имат нужда от монтаж или подмяна на бойлерно табло, могат да направят поръчка на телефоните на компанията - 02/8703103; 0895/012345