ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на ел табла София

( Оценка 4.8 ) от ( 13 отзива )

Ремонт на ел табла

Електрически табла - ремонт и монтаж за София и региона

Заедно с изграждането на ел. табла, ел техниците на фирмата осигуряват професионално обслужване и ремонт на ел табла - всички видове. Електрическото табло има функцията да защитава от претоварване, къси съединения и токови удари инсталациите и ел. уреди, включени към тях, както и хората работещи с дадените уреди и електрическата инсталация.

Поради тази причина е наложително ремонта на тези точки във всяка една ел. инсталация да бъде извършван от висококвалифицирани специалисти. Необходимо е да се спазят всички изисквания и да се изпълнят нормите на безопасност при работа и експлоатация на електрическите табла. В ел таблата може да работи само електротехник с 4-та група на електробезопасност за работа по ел съоръжения.

Елвидом ООД извършва и монтаж на апартаментни табла, както и смяна на ел табло с автоматични предпазители. Фирмата се утвърждава като запазена марка за стабилност и сигурност в цялостното изграждане и ремонт на електроинсталациите на сградите.

Ремонт на ел табла София

При ремонта на всяко ел. табло, ел техниците на компанията използват най-съвременните инструменти и уреди и електро апаратура. Те са с гарантирано качество от европейски реномирани производители.

Фирмата предлага технически консултации и съвети, съобразно нуждите на клиента, за които не е необходимо допълнително заплащане.

Предлагаме на нашите клиенти и безплатна доставка на автоматика и други ел.компоненти. Такива, които ще бъдат съобразени с конкретните нужди при ремонт на ел табло или при смяна на ел табло в апартамент на изгодни цени. Материалите, които ще вложим при ремонта доставяме безплатно. Те са са сертифицирани по БДС със съответният документ за качество.

Смяна на ел табло цена. Монтаж на ел табло цена от 90 лв с ДДС до 4 АП

Извършваме също така и смяна на старо ел. табло с ново. Обикновено това е ел табло с автоматични предпазители.

Цените на материалите са преференциални за всички наши клиенти, като при по-големи количества се правят и отстъпки.

Предлагаме ви бърз и качествен монтаж, смяна и ремонт на ел табла от квалифицирани техници. Фирма за професионални електро услуги от опитен електротехник за София и страната. Ел услуги с гаранция!

ремонт и изграждане на ел табло, електротехникремонт на ел табла

 
 

Ремонтът на ел. табла е по-лесен отвсякога с фирма Елвидом ООД! Позвънете на телефони:

02/87 03 103
0895 012345

и нашите електротехници ще пристигнат по най-бързия начин до вашето местоживеене.

Получавате:

  • Качествен ремонт
  • Гаранция
  • Изгодна цена