ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане и ремонт на подово отопление

( Оценка 3.9 ) от ( 9 отзива )

изграждане на подово отопление, ремонт подово отоплениеПодовото отопление е максимално ефективен вариант за отопление на помещения от всякакъв вид и предназначение. При подовото отопление се получава максимално КПД и най-висок комфорт на отопление. Причината за този висок КПД при подовото отопление е в разпределението на температурните слоеве по височина. Най-топло е в горната част, до тавана на поомещеението, а най-студено е ниско до пода. Така студеният въздух се загтрява, без да се изсушава и циркулира естествено през цялото помещение, като оставя приятно усещане за топлина на краката.

За да бъде ефективен този вид отопление се използват изолационни подложки с различна дебелина, които не позволяват топлозагуба извън помещението и надолу към съседи или други помещения. Подовото отопление може да се изпълни с електрически реотани и нагреватели(електрическо подово отопление) или с така наречената мрежа от тръби при водно подово отопление. Напоследък се използват и двата варианта и при по-малки помещения се прилагат и като стенно отопление с цел да се компенсира малката квадратура на пода.

Елвидом ООД е специализирана във ремонта и изграждането на подово отопление. Фирмата разполага с майстори електротехници и водопроводчици за изграждане на електрическо и водно подово отопление. Отопление на ток и с водна риза, както в пода така и в стените. За нашите клиенти предлагаме изчисление и проектиране на подово отопление и изчисляване на капацитета и количеството топлина за дадено помещение.

Ако сте решили да се отоплявате модерно и икономично, без да се виждат никакви отоплителни уреди и инсталации потърсете Елвидом ООД.

В съвременият свят най-важното условие за даден вид отопление е освен да е ефективно и да е енергоспестяващо. Да отделя достатъчно количество топлина спрямо консумираната енергия и не на последно място  е да има съвременна визия или въобще да няма такава, т.е.да е скрито.