ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Осветление - монтаж и избор на осветителни тела

( Оценка 4.4 ) от ( 9 отзива )

монтаж и изграждане на осветление

Осветление София - смяна и монтаж на осветителни тела

Елвидом ООД е фирма с дългогодишен опит в монтажа и избора на осветлени тела. При изграждането на осветление, без значение в какъв тип сграда е осветлението (промишлена, административна или жилищна). При изграждане и поддръжка на осветителни инсталации има норми на осветеност които трябва да бъдат спазени стриктно. Осветеноста физична величина, характеризираща отношението между светлинният поток насочен към дадена равнина и площа на тази равнина. Единицата за осветеност се нарича лукс - lx. Съществуват уреди за замермане на осветеност и се наричат луксметър. Осветеността е важна, не само при офиси и производствени помещения, а и в домашни условия. При неправилна осветеност и тип на светлината се получава прекомерно натоварване на очите, което от своя страна води до главоболие и дори увреждане на зрението.

Осветление - монтаж на осветителни тела за София и района

Когато се избира даден вид осветление се ползват специализирани таблици с помощта, на които се определя на даденото помещение нужният тип осветление и самата осветеност. За изчисляването на това се вземат предвид и други фактори, като височина, запрашеност и продължителност на ползване, тип на дейността, честота на използване, както много други фактори.

Много е неприятно да се влезе в помещение, в което не е изчислена осветеността спрямо предназначението. Това вреди и на здравето на окото и на самото възприятие, а от там води до бърза изморяемост и липса на концентриране.

монтаж на осветителни телаизбор на осветителни телаизграждане на ел инсталация

За целта предлагаме на клиентите на Елвидом ООД София професионални консултации, изграждане и ремонт на осветлението в помещенията, които са решили да осветяват и използват, без значение от тггяхното предназначение. Разполагаме с професионални електротехници с богат опит в областта. Извършваме:

Елвидом ООД държи на качеството на материалите и извършената услуга от електротехниците на фирмата. Съблюдаваме строго и за безопасноста на осветителната инсталация и спазване на нормите за безопасност и ефективност на изградените и поддържани от нас електтро и осветителни инсталации.

Електротехник София - професионални електро услуги с гаранция. Денонощен дежурен ел техник при аварийни ситуации-0895 012345.