ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Цени за ВиК услуги

( Оценка 3.9 ) от ( 49 отзива )

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност извън графика се определя друга цена след оглед на място. Спешно повикване и оглед е 35 лв за град София.

Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.

Цени за смяна на кранове – Елвидом ООД предлага на клиентите си от София и района професионална смяна на блокирали кранове на щрангове за ремонт и смяна, смяна на спирателни кранове преди водомерите в апартаментите, кранове преди водомера от уличният водопровод. Елвидом ООД е снабден със професионално оборудване и професионални водопроводчици с дълъг професионален опит. Можем да доставим и сменим всеки един спирателен кран.

Цена за смяна на кранове: от 7 лева до 21 лева за кран.

Цени за смяна на водомери – бърза и безупречна подмяна на счупени водомери от механичен удар и повредени от замръзване, неправилно отчитащи водомери. Монтаж на централни водомери, водомери за топла и студена вода на различни цолажи-1/2, ¾, 1 цол и .т.

Цената за смяна на водомер от нашите професионални ВиК техници:
от 12 лева до 38 лева.

Цени за ремонт на бойлери -. Смяна на нагревател, доставка и подмяна на термозащита, смяна на защита по ток, фланец, индикатор на температурата или светлинен индикатор, бойлерни табла за бойлери на ток. Ремонт на електрически обемни и електрически проточни бойлери на място. Ремонт на бойлери на дърва и газови бойлери. Демонтаж на бойлери. Ремонт на бойлери Теси, Дипломат, Стийбел Елтрон, Матев, Шишков, Горение, Елдом и други маркеи бойлери. Разполагаме с денонощен екип от обучени водопроводчици и качествени материали на склад за извършване наследните ремонтни услуги по бойлери :

Диагностика на повреда-безплатна.
Демонтаж на бойлери до 100 литра от* 15 лева.
Смяна на нагревател от* 28 лева.
Смяна на термозащита от* 24 лева.
Смяна на защита по ток от* 14 лева.
Смяна на фланец от* 34 лева.
Смяна на индикации за температура или светлина от* 11 лева.

Забележка: със символа * се отбелязват началните най-ниски цени, които не са основни .цени и всички цени. За подробни цени може да погледнете линка оставен в заглавието на раздела. Там са описани всички цени за ремонт на бойлери.

Цени за монтаж на бойлери на ток, на дърва и на газ. Професионален монтаж на бойлери от електротехници до 100 литра:

Вертикален или хоризонтален 70 лева. За бойлери над 100 литра по уговорка

Бойлери над 100 литра се монтишрат по цени на уговорка с предварителен оглед

Цени за монтаж на мебели за баня - шкафчета, етажерки, аксесоари. Цените за монтаж са строго индивидуални поради голямото разнообразие от модели и видове и се определя на място. Обзавеждане на баня се таксува след оглед на място.

Цени за монтаж на перални - свързване на захранващ кабел към мрежа 220 V, монтаж към водопровода свързване към канализацията и нивелиране при:

стоящи перални 34  лева
при перални за вграждане 42  лева

Цени за монтаж на съдомиялни машини - връзване на чиста и мръсна вода към ВиК инсталацията. Направа на изводи за ВиК при липса на такива. Подмяна на маркучи и меки връзки. Цената за монтаж на съдомиялна:

стояща 34  лева
за вграждане 42  лева

Монтаж на сушилни - монтаж, ремонт и поддръжка на сушилни за бита и промишлени сушилни.

Цена за монтаж на стояща сушилня 34  лева.

Цени за монтаж на душ кабини и душ батерии - предлагаме монтаж на душкабини от всякакъв вид и размер и душ батерии за вана и за слушалки. Цената се определя от това какъв тип е душа или в зависимост от вида на кабината.

Монтаж на душ кабини  от 72 лева до 180 лева
Монтаж на душ батерии от 12 лева до 34  лева

Цени за монтаж и настройки на тоалетни казанчета за открит монтаж и за вграждане.

Монтаж на тоалетно казанче от 14  лева до 90 лева.
Настройка на тоалетно казанче 11 лева

Цени за монтаж на мивки и монтаж на тоалетни чинии - извършваме монтаж мивки за баня със и без ботуш, мивки със сифон и мивки с меки връзки; тоалетни чинии с долно оттичане, със задно оттичане и за конзолни тоалетни чинии.

Монтаж на мивка-от 27 лева до 80 лева. Цената зависи от големината и начина на захващане към стената и пода и от декоративните елементи по мивката.

Монтаж на тоалетна чиния-от 22 лева за чинии с долно и задно отичане до 34 лева за конзолни чинии.

Цени за монтаж на гъвкави връзки за мръсна вода - за тоалетни със задно оттичане, за монтаж на под и тоалетни чинии със задно отчичане за монтаж на стена.

Стандартна връзка се монтира за - лева за брой.

Цени за монтаж на меки връзки за чиста вода - монтираме меки връзки с бронировка за захранване с чиста топла и студена вода:

- лева за брой.

Цени за монтаж на смесители за кухня и за баня - монтаж на стоящи смесители за баня и кухня. Смесители с металокирамика и гумени глави:

-14 лева за брой.

Цени за ремонт на водостоци - подмяна на счупени и спукани тръби по водостока. Преход oт метал към PVC. Работим на различен диметър тръби и предлагаме авариен ремонт по време на дъжд при протичане.

Цените се определят единственно и само на място след оглед.

Цени за ремонт на ВиК инсталация - ремонтираме ВиК инсталации от PVC, каменин и чугун:

Цени на място след оглед.

Цени за денонощно отстраняване на ВиК аварии - незабавно отстраняване на течове по ВиК, отопление, течове по водомери, мигновенно отпушване на тоалетни, мивки, сифони и др.

Цените са спрямо спешността на аварията и се определят на място.

Цени за смяна на тръби и смяна на щрангове - предлагаме смяна на поцинковани тръби, чугунени тръби, тръби от мед, полипропилен, полимерни тръби и полиетиленови тръби с размери от 20 до 160 милиметра, хоризонтални и вертикални щрангове:

от - лева до- лева на щранг на апартамент.

Цени за отстраняване на течове по водомери и тоалетни казанчета - на място след оглед.
Цени за отстраняване на течове - евтино и с гаранция. Цените за отстраняване на течове се определят на място след оглед на място от наш ВиК специалист.

Цени за откриване на течове - Работим с модерна техника, съчетаваща най-новите технологии. В ръцете на нашите опитни водопроводчици, откриването на теч става още по прецизно и точно.

Откриване на ВиК теч с термовизионно обследване  - виж тук.
Откриване на теч по дълбок подземен водопровод с ултразвуков способ от 80 до 1500 лева/ден.
Откриване на теч със газ-анализатор  от 38 лева.
Откриване на теч с помощта на електромагнитен резонанс от 70 лева.

Виж още видеодиагностика на канали

Цени за изграждане на ВиК инсталации - нашите ВиК техници са със специализация за изграждане на ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и аварийни ремонти в апартаменти и къщи-определят се от желанието и неждите на клиента, както и от избора на материал за работа.

Цени за изграждане, монтаж и ремонт на хидрофорни системи - монтаж на хидрофорни помпи и изграждане на цялостни хидрофорни системи. Поддръжка на хидрофори и аварийни ремонти

Монтаж на хидрофор 40  лева.
Ремонт на хидрофор -след оглед на място.
Изграждане на хидрофорна система - на място след оглед.

Цени за отпушване на канали до Ф800мм - отпушване на вертикални и хоризонтални канали от каменин тръби и PVC тръби с професионална техника и апаратура за диагностика.

отпушване на канал ф 140 мм до 8 м.- лева
отпушване на канал ф 160 до 8м- лева
отпушване на канали с по-голям диаметър и по-дълги разстояния са по уговорка.

Обявените цени са крайни за клиента и са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена, на място след оглед. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.

Цени за отпушване и поддръжка на улуци - почистване на улуци на високи сгради по алпийски способ.

Цената за отпушване на улуци по алпийски способ е 3 лв. на метър

Цени за отпушване на водосточни тръби - предлагаме аварийно отпушване на водосточни тръби и на високи сгради. Разполагаме с необходимите съоръжения.

Цената за отпушване на водосток е -3 лева на метър.
За количества се прави отстъпка.

Цени за отпушване на тоалетни и мивки - предлагаме отпушване на тоалетни с долно оттичане, тоалетни със задно оттичане и тоалетни чинии за стена. Отпушване с пружини и вакуум машини. Ползваме и водна струя.

Цена за отпушване на тоалетни е 45.00 лева до 70 лева
в зависимост от типа на отичане и начина на включване към канала.
Отпушване на мивки и сифони от 45.00 лева до 70.00 лева
според дължината на канала.

Цени за издаване на снимки към констативен протокол - 12.00 лв/бр.

Цени за констативен протокол - 55.00 лв/бр.

Под констативен протокол се има предвид доклад от направен , оглед, термографско обследване за откриване на теч, доказване и откриване кражба на ток и други услуги предлагани от Елвидом ООД, за които клиентите изискват официален докомент (освен задължителните фактура или касов бон).

 

 

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.