ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Цени за електро услуги.

( Оценка 3.7 ) от ( 37 отзива )
Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.

 

Цени за монтаж на хладилници и фризери
Цена за монтаж на хладилник от 15-30 лв.
Цена за монтаж на фризер ракла от 20-40 лв.
*
Цени за монтаж на ледогенератори - монтаж на ледогенератори за дома, офиса, заведението, ресторанта. Професионален монтаж на ледарк
Цена за монтаж на еднофазна ледарка / Гаранция за качество - лв.
*
Цени за монтаж на стъклокерамични котлони
 
Цени за монтаж от 20 лева до 40 лева.
*
Цени за монтаж, ремонт и поддръжка на фурни - за дома, заведението, ресторанта
Цени както за вграждане така и за открит монтаж от 45-60  лева.
*
Цени за монтаж на печки и фурни - извършваме монтаж на говарски печки за домакинството и професионални готварски печки.
Цена за монтаж на готварска печка стояща 35-45 лева.
Цена за монтаж на фурна за вграждане 45- лева.
*
Цени за монтаж на бойлери - бойлери Дипломат, Елдом, Теси, Матев, Шишков, Аристон, Siemens,Stiebel Eltron и други марки, електрически бойлери, проточни бойлери. Монтаж на всякакъв вид бойлери -кухненски, вертикални, хоризонтални, със серпентина, както и всякаква големина. Безплатна доставка за наши клиенти.
Демонтаж на бойлер от 15-30 лева
Монтаж на бойлер от 55 лева до 70 лева.
*
Цени за монтаж на абсорбатори - монтаж на кухненски аспиратори, вграден и открит монтаж. Пробиване на комински тела. Цената се определя на място
Професионален монтаж на абсорбатори за кухни от 35 лева до 110 лева.
*
Цени за ремонт на готварски ел.печки и фурни - Подмяна на терморегулатор, ел.ключ, нагревател и др. ел. компоненти. Цените се определят на място от марката на електроуреда и необходимите материали.
Диагностика 20лева.
Смяна на терморегулатор 15 лева.
Смяна на ел.ключ 12 лева.
Смяна на нагревател или плоча за котлон 30 лева.
*
Ремонт на ел.табла - извършваме текущ ремонт на ел.табла. Пренареждане, увеличаване на мощността, смяна на автоматика. Предлагаме и денонощен авариен ремонт от нашите дежурни ел. техници за София. Ремонта на дадено електрическо табло е трудоемко начинание и се извършва единствено от правоспособен електротехник. Но за да се извърши даден ремонт и да се офертира работата по ремонта е необходим оглед.
*
Цени за ремонт на стълбищно осветление - ремонт и абонаментна поддръжка на стълбищно осветление на входове, кооперации, блокове и др. Преработка на стълбищно осветление. Схемите за изпълнение на стълбищните осветления са различни във всяка сграда. За цени за ремонт, преработка и поддръжка на дадено осветление трябва оглед от наш електротехник на място.
*
Ремонт на бойлери
Цена за диагностика 20 лева.
Смяна на нагревател 32 лева.
Смяна на термозащита 28 лева.
Смяна на защита по ток 30 лева.
Смяна на фланец -35 лева.
*
Цена за смяна на бойлерни табла - смяна и,ремонт и монтаж на бойлерни ел.табла за вграждне и за открит монтаж-16А,20А и 25А. Зануляване.
Цена за смяна на бойлерно табло 22 лева.
*
Цена за откриване и отстраняване на къси съединения - професионално, бързо и точно откривани и отстраняване на къси съединения на вътрешни, външни, осветителни ел.инсталации. Цените за откриване и отстраняване са индивидуални и се определят на място след оглед и уговорка с клиента.
*
Смяна на захранващи кабели - извършваме подмяна на стари захранващи кабели поради увеличаване на мощноста или повреда в проводник.
Цена за смяна до 4 мм -3 лева на метър.
*
Цена за откриване на кражба на ток - електротехниците ни използват знанията и уменията от дългогодишния опит и професионална техника. Издаваме протокол за констатиране на кражбата от квалифициран електротехник. Този протокол е официален документ.
Цена за откриване от 70 лева до 110 лева.
Цена за издаване на протокол 50 лева.
*
Монтаж на електромери - монтираме монофазни и трифазни, едно тарифни и двойно тарифни електромери за активна мощност. Електромери за очитане и преочитане на ел. енергия. Монтираме и часовници за тарифа
Монтаж на електромер еднофазен 24 лева.
Монтаж на електромер трифазен 48 лева.
*
Монтаж на ключове и контакти - предлагаме монтаж на трифазни и еднофазни контакти. Монтаж на единични и двойни контакти за обикновенни условия и монтаж на влагозащитени такива. Монтаж на ключове - обикновенни, серийни, девиаторни и кръстати, според електрическата схема.
Цена за монтаж на контакт и ел.ключ до 20 броя до 20 броя -8 - лева.
Цена за монтаж на контакт и ел.ключ над 20 броя над 20 броя - 6- лева.
Цена за монтаж на контакт и ел.ключ над 30 броя над 30 броя - 5- лева.
*
Монтаж на осветителни тела за бита и индустрията - Извършваме монтаж на осветителни тела за вътрешен и външен монтаж с различна IP защита. Монтираме тела на височина до 18 метра в ханбари и пром. цехове със собствена автовишка. Монтаж на осветителни тела за бита и домакинството - полилеи, плафони, лунички. Извършваме монтаж на всякакви осветителни тела на 220V и 12 V. Осветителните тела биват много видове и модели ние описваме цените за монтаж на основните и най-ползваните видове осветителни тела.
Цена за монтаж на плафон - 12лева
Цена за монтаж на полилеи - 40лева
Цена за монтаж на луничка -18 лева
Цена за монтаж на прожектор -38 лева
Цена за монтаж на градинско осветително.тяло -34 лева
Цена за монтаж на луминесцентно осветително тяло 4х18 -18 лева
*
Преместване на контакти и ключове - екипите ни разполагат с къртачна професионална техника и фрези за бетон и тухли, за да преместят бързо и безпроблемно ел.контакти и ключве там където желае клиентът. Цената за преместване се определя на място от електротехника след оглед.
*
Монтаж на автоматични предпазители - монтираме автоматични предпазители от различни марки и мощности. Монтажа се извършва върху EU шина, по приетите норми и правила. Доставяме на клиентите А.П. на складови цени. Работим с доказали се марки на световния пазар. Цените са за монтаж на А.П.на нови ел.табла. Цените за подмяна на А.П. се определят на място в зависимост от таблото и ночина на подвързване.
Цена за монтаж на автоматичен предпазител еднофазен -18 лева
Цена за монтаж на трифазен автоматичен предпазител - 36 лева
*
· Монтаж на контактори - ел. специалистите ни монтират монофазни и трифазни контактори с различна мощност и начин на управление.
Цените за монтаж са спрямо електрическата схема и варират от 25 лева до 72 лева.
*
Монтаж и подмяна на витлови предпазители с автоматични - Това най-често извършваме във по-стари къщи и жилищни кооперации. Изхвърлят се старите бушони и основите им и на тяхна място се редят автоматичните предпазители като се спазват параметрите им
Цена за демонтаж на витлов предпазител със основата му - 12лева
Цена за монтаж на нов А.П - 18лева.
*
Монтаж на дефектно токови защити - така наречените ДТЗ-та са устройства който изключват напрежението през тях при отечка по-малка от 30мА. Монтират се само и единствено на трижилна ел.инсталация. Електротехниците ни разясняват всички подробности и начин на работа на тези устройства. Ако се наложи, се преработва двужилната система в трижилна, и тогава монтираме ДТЗ. Монтираме монофазни и трифазни ДТЗ, както и катодни отводители. Цените за монтаж са индивидуални
*
Изграждане на електроинсталации - цялостното изграждане на скрити и открити ел.инсталации, силови ел.инсталации на промишлени и стопански сгради, жилищни и офис сгради и търговски помещения. Екипите ни работят от момента на структурното окабеляване, през направата на ел.връзки, насаждането на апаратурата и защитната автоматика, до пускането в експлоатация на ел.инсталацията. Цената за изграждане се определя спрямо проекта и характерните особености на обекта, както и от това дали ще има промени по предварителния проект или не. Професионално изграждане на електроинсталации от всякакъв вид и мощност на ниски цени и гаранция за изпълнение.
*
Ремонт на електроинсталации - Групите ни работят по текущи ремонти на електроинсталации, изграждане на ел.инсталации, поддръжка и отстраняване на аварийни ситуации по ел. инсталации на жилищни сгради, офиси, магазини, складове и производствени помещения. Цените за ремонт са относителни и индивидуални за всяка повреда. Определят се на място след оглед от електротехник.
*
Изграждане на ел.табла - изграждаме и монтираме силови разпределителни ел.табла, електромерни ел.табла и апартаментни електрически табла по проект и изисквания на БДС. Работим с табла за вграждане, ел.табла за открит монтаж и др.
Изграждане на ел.табла от - лева на точка
Монтаж на кутии и шкафове за ел.табла от - лева до - лева
*
Преместване на ел. табла - преместваме електрически табла от всякакъв вид. Удължаване на захранващите линии чрез муфиране и спайк връзки.
Цени за преместване на ел.табло от - лева на токов кръг до - лева.
*
Изграждне на ефектно и скрито осветление - специалистите на Елвидом ООД имат необходимите знания и умения за изграждането, поддръжката и експлоатацията на скрито осветление, ефектно осветление, алейно и фасадно осветление, осветление на басейни и др. типове. Цените зависят от вида на осветителните тела и дизайнерските решения и проекти.
*
Слабо - токово инсталации - проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на пожароизвестяващи системи, системи за достъпа, домофони и звънчеви инсталации, видео домофони. Цените за тези услуги се определят на място от наш представител.
*
Проектиране и ремонт на електроинсталации - фирмата извършва проектиране на открити и закрити силови ел.инсталации, осветителни електроинсталации и мълниезащитни инсталации на всякакъв вид сгради и производствени помещения.
*
Електротехници София - 24/7 - Елвидом ООД разполага с професионални електротехници и професионална екипировка и техника за денонощно отстраняване на електроаварии и повреди по електроинсталации от всякакъв тип. Получавате професионална и бърза реакция за София в рамките на един час от вашето позвъняване. Професионални електротехници за денонощни ел.услуги. електроуслугите при аварии се таксуват в зависимост от часа на обаждане и степента на спешност.

ВАЖНО: При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата. След направена диагностика от техническо лице на Елвидом ООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата. При приемане на офертата, диагностиката не се заплаща.

При отказ на офертата диагностиката се заплаща в размер на 18,00 лв. Цената включва демонтаж, разглабване, диагностика и монтаж на уреда. 

Такса посещение в размер на 30,00 лв се таксува винаги, освен в случайте на оферта на 70.00 лв (за труд) и моментно изпълнение на офертата.

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график.

В цената не е включен материал и резервни части.

При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените. Цените за повечето услуги са индивидуални и се определят на място.