ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ценообразуване за услуги и ремонти

Елвидом ООД таксува своите клиенти с такса посещение в размер на 30 лв с ДДС в рамките на град София. Таксата покрива разходите на фирмата до адреса на клиента. При необходимост от проверка за даден проблем таксата е 18 лв. и включва подробен оглед, диагностика, консултация и становище (оферта при евентуален ремонт) за отстраняване на проблема. 

Таксата от 30 лв се добавя към цента за ремонта, ако ремонта е на стойност до 120 лв. При стойност на ремонт над 90 лв клиента се освобождава от таксата за посещение. Цена от 120 лв се има предвид цена на услугата (труда), без ДДС и без включени транспорти разходи и материали.

Когато получите писмена или устна оферта и сте съгласни с цената, ние започваме работа единствено и само след подписване на декларация и договор за услуга със съответните стойности и дейности, които ще извършим в дома ви.

НЕ ЗАПОЧВАМЕ работа без предварителното информиране на клиента, както и без подписани документи от страна на клиента, че е запознат с цената и дейностите и начина на тяхното изпълнение. За ремонт и изграждане на незаконни обекти, инсталации и системи отговорност носи поръчителя и собственика на обекта.

За всички видове нестандартни дейности и услуги, които отсъстват от ценоразписа се определят на място по усмотрение на техника придържайки се към ценовите разбивки на фирмата, които са обявени във фирменият сайт.  Запознавнето на клиента с цените и ценообразуването е задължително в писмен вид. 

Ценим и уважаваме клиентите, тяхната собственост и права и се стараем усърдно да спазваме моралните правила и ценности, както и всички нормативни документи в РБ.

 

Цени за електро услуги.

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.
 

Цени за изграждане, ремонт и поддръжка на парни инсталации и отоплителни системи

Заявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност извън графика се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените. Цената за повикване по спешност е 35 лв без ДДС.

 

Цени за ВиК услуги

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност извън графика се определя друга цена след оглед на място. Спешно повикване и оглед е 35 лв за град София.

Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.

 

Монтаж на бойлери цена. Безплатна доставка на бойлери за София.

Монтаж на бойлери ценаЕлектротехниците и водопроводчиците на Елвидом ООД работят на територията на цяла София град и околностите. Предлагаме ви монтаж на бойлери цена, достъпна и конкурентна. Клиентите ни могат до се възползват от ниските цени на професионален и бърз монтаж и ремонт на на бойлер, както и от безплатно доставяне на бойлери до дома. Това ви гарантира избор на бойлер от специалист, което със сигурност означава по-високо качество. По-долу са описани процедурите през които техниците ни преминават, за да монтират ел. уреда и начина на ценообразуване за дадената услуга по монтаж на бойлер.

Монтаж на бойлери цена София

Ако е имало стар бойлер и на негово място ще монтираме новия, то първо демонтираме стария уред. Бойлера може да бъде вертикален, хоризонтален, със серпентина, комбиниран или на газ.

 

Ремонт на бойлери цени

Ремонт на бойлери цениЕлвидом ООД  София разполага със  опитни ел. и ВиК специалисти (електротехници и водопроводчици) за цяла София и околностите. Предлагаме ремонт на бойлери цени, конкурентни на пазара. Извършваме широка гама електро услуги и ВиК услуги за ремонт на бойлери по домовете София, доставка на бойлери, монтаж на бойлери, демонтаж на бойлери и извозване на бракувани стари бойлери. Реагираме незабавно и работим професионално на конкурентно ниски цени и изгодни условия. Специалистите ни от електротехници и водопроводчици са на разположение  денонощно, без почивен ден. Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом София предлага професионален ремонт на бойлери на място в дома на клиента. Ние сме един от първите сервизи за бойлери предлагащи ремонт на бойлери по домовете. Необходимо е само да си запазите час за посещение на техник. При покупка на бойлер от нас ние ви доставяме бойлера напълно безплатно!

Ремонт на бойлери София. Ремонт на бойлери цени.

Предлагаме следните ремонтни и монтажни услуги за бойлери в София и околните райони: