ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Съдомиялни машини

( Оценка 4.8 ) от ( 4 отзива )

монтаж на съдомиялни машиниСъдомиялните машини са все по разпространен и нужен електроуред във всеки дом, ресторант и заведение. Само преди няколко години употребата им беше минимална, но с развиването на технологиите и забързаното ежедневие тези електроуреди станаха неделима част от домакинството и кухнята. Всяка съвременна домакиня има нужда от съдомиялна, която я отменя в домикинските задаччи и щади ръцете и. Съдомиялните биват два основни вида за под плот и за над плот. Принципа на работа им е почти един и същ с малки изключения. Тези предназначени за над плот са без помпа за отпадната вода и водата се изтича по гравитачен принцип, а другите за под плот са със смукателна помпа. Има и съдомиялни за открит или свободен монтаж, те не са съдомиялни за вграждане!

Всяка съдомиялна без значение от вида и размера има нужда от ВиК изводи и електрическо захранване.

Монтажа на съдомиялната е тясно свързан с  водоподаването към машината и монтажа на спирателен кран. Отводняването към канала си е стандартно със тръба PVC ф50 или 70 мм и нужда от електрическо захранване на 220 V.

След като изпълним всички тези условия, за които ни трябва професионалин водопроводчик и електротехник, се заемаме със монтажа на самият уред.

 

sydom_1sydom_2sydom_4

Това е така нареченото нивелирене на електроуреда. За да работи нормално и да има ниски нива на шум и вибрации съдомиялната се нивелира задължително.

Елвидом ООД е специализирана в монтажа на съдомиялни и други електроуреди. Разполагаме с опитни и професионални водопроводчици и електротехници за монтажа на електроуреди от всякакъв вид. Предлагаме изграждане на изводи за вода и канал и направа на отделно електрическо захранване с монтаж на контакт.

Цени за монтаж на съдомиялни за открит монтаж и монтаж за вграждане от 32 лв до 74 лв, като цените за изграждане на водопровод и извод за канал, не са в цената на монтажа.