ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Съдомиялни машини

( Оценка 4.8 ) от ( 4 отзива )

монтаж на съдомиялни машини

Монтиране на съдомиална машина - професионални електро и ВиК услуги

 Съдомиялни машини са все по разпространен и нужен електроуред във всеки дом, ресторант и заведение. Само преди няколко години употребата им беше минимална и се считаха за ненужен лукс, но с развиването на технологиите и забързаното ежедневие тези електроуреди станаха неделима част от домакинството и кухнята. Всяка съвременна домакиня има нужда от съдомиялна, която я отменя в домикинските задаччи и щади ръцете и. Съдомиялните биват два основни вида за под плот и за над плот. Принципа на работа им е почти един и същ с малки изключения обикновенно в изпомпването на водата. Тези предназначени за над плот са без помпа за отпадната вода и водата се изтича по гравитачен принцип, а другите за под плот са със смукателна помпа. Има и съдомиялни за открит или свободен монтаж, те не са съдомиялни за вграждане! Най-широко разпространени са съдомиялните за вграждане в кухненски шкаф.

 Всяка съдомиялна без значение от вида и размера има нужда от ВиК извод за захранване с чиста вода и отходен канал, както и електрическо захранване.

Монтаж и ремонт на съдомиялна машина 

 Монтажа на съдомиялната е тясно свързан с  водоподаването към машината и монтажа на спирателен кран. Отводняването към канала си е стандартно със тръба PVC ф50 или 70 мм, като в много рядко се използва по-малък диаметър. Разбира се не на последно място и нужда от електрическо захранване на 220 V.

 След като изпълним всички тези условия, за които ни трябва професионалин водопроводчик и електротехник, се заемаме със монтажа на самият уред. Монтажа на съдомиялните за вграждане е малко по-сложен поради нужда от знания и инструменти за работа с дърво, ПДЧ или МДФ. Това ни е необходимо за преработка и закрепване на вратичката на уреда .

 

sydom_1sydom_2sydom_4

 След извършване на монтажа е необходима настройка за да функционира съдомиялната правилно. Това е така нареченото нивелирене на електроуреда. За да работи нормално и да има ниски нива на шум и вибрации съдомиялната се нивелира задължително. Това е важно също за отичане на водата към ямката на машината.

 Елвидом ООД е специализирана в монтажа на съдомиялни машини и други електроуреди. Разполагаме с опитни и професионални водопроводчици и електротехници за монтажа на електроуреди от всякакъв вид. Предлагаме изграждане на изводи за вода и канал и направа на отделно електрическо захранване с монтаж на контакт. При нас може да поръчате доставка и монтаж на цял модул кухненски шкаф, както и преработка на стари кухненски шкаф за да се извърши монтажа.

При нас може да поръчате:

  • монтаж на съдомиялна машина за вграждане
  • монтаж на малка съдомиялна
  • монтаж на врата на съдомиялна за вграждане 
  • ремонт на съдомиялна 
  • доставка и монтаж на нова съдомиялна машина

 Цени за монтаж на съдомиялни машини  за открит монтаж и монтаж за вграждане от 72 лв до 114 лв, като цените за изграждане на водопровод и извод за канал, не са в цената на монтажа. Обявената цена е само за труд по монтаж, свързване и настройка на уреда и не включва необходими материали. При пътуване извън Столицата се заплаща отделно транспорт към таксата за посещение на адрес.