ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлери цени

( Оценка 4.0 ) от ( 45 отзива )

Ремонт на бойлери цени Елвидом ООД  София разполага със  опитни ел. и ВиК специалисти (електротехници и водопроводчици) за цяла София и околностите. Предлагаме ремонт на бойлери цени, конкурентни на пазара. Извършваме широка гама електро услуги и ВиК услуги за ремонт на бойлери по домовете София, доставка на бойлери, монтаж на бойлери, демонтаж на бойлери и извозване на бракувани стари бойлери. Реагираме незабавно и работим професионално на конкурентно ниски цени и изгодни условия.

 Специалистите ни от електротехници и водопроводчици са на разположение  денонощно, без почивен ден. Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом София предлага професионален ремонт на бойлери на място в дома на клиента. Ние сме един от първите сервизи за бойлери предлагащи ремонт на бойлери по домовете. Необходимо е само да си запазите час за посещение на техник. При покупка на бойлер от нас ние ви доставяме бойлера напълно безплатно!

Ремонт на бойлери София. Ремонт на бойлери цени.

Предлагаме следните ремонтни и монтажни услуги за бойлери в София и околните райони:

1Почистване на водосъдържателя от ръжда

 Това изисква пълното разглобяване и демонтиране на бойлера. Свалят се капака, фланеца, защитата по ток, терморегулатора, нагревателя и ел електрическите кабели, възвратният клапан на бойлера. След щателно почистване, всичко се сглобява и се монтира отново, като водосъдържателя се изтъргва до здраво. При такива почиствания се отстранява натрупан котлен камък с обем почти 1/10 от обема на водосъдържателя на бойлера. Цената на тази услуга е зависима от големината на бойлера и неговият модел и начин на монтаж (вертикален, хоризонтален, таванни планки и големината на отвора на фланеца). Точната цена ще научите от нашият техник след направен оглед по предварителна уговорка. 

 • При вертикалните бойлери технологичният отвор на бойлера е разположен отдолу. За тях цената на почистване на водосъдържателя е - 49лв.
 • При хоризонталните видове тръбите за входящата и изходящата вода са странично разположени, до електрическата инсталация. Цената за почистване на водосъдържателя на такъв вид хоризонтален бойлер е - 90 лв.
 • Бойлери за кухня. При тези видове цената се определя единствено от обема на уреда. За бойлери с обеми до 30 литра, цената за почистване  е - 47 лв. 

2/ Смяна на меки връзки

Меките връзки са с дължина —от 20 до 200 см, с накрайници: 1/2”—1/2” мъжка/женска резба, 1/2”—3/8” мъжка/женска резба, 3/8”—3/8”женска резба и с различен диаметър на самият брониран маркуч.

Съществуват и меки връзки за смесителни батерии. Меките връзки обикновенно се ползват за захранване на тоалетни казанчета и бойлери с чиста вода.

Без значение на вида на меката връзка нашите ВиК техници ще демонтират старата и ще монтират новата. 

В обявените цени няма цена за самата мека връзка и цена за посещение до адрес.

3/ Преместване на бойлера е свързано със следните разценки

Преместването на бойлера е свързано не само с демонтаж и монтаж на електроуреда. Трябва да се осигури захранването му със студена вода и да се върне затоплената, както и да се захрани с ел. енергия, освен ако на новото място не са предвидени изводи и електрическо захранване: 

 • монтаж на крепежи за бойлера - 8 лв. за брой.
 • окачване на бойлера - 19 лв.
 • включване към ел. инсталация - 17 лв.
 • включване към ВиК инсталацията -17 лв.
 • монтаж на спирателни кранове за бойлер -9 лв. за брой. 

4/ Смяна на гарнитура

За смяната на фланеца и гарнитурата на бойлера е необходим задължителен оглед от наш техник, за да се види точният модел и размер. Понякога в един и същ модел на бойлера се залагат различни модели гарнитури, фланци и нагреватели. Смяната им се налага при теч или износване а понякога и след късо съединение. Водата от бойлера се източва. Отваря се капака а след това и водосъдържателя. 

 • смяна на фланец - 38 лв.
 • смяна на гарнитура - 38 лв. 

5/ Настройка на режима

Настройката на температурният режим на бойлера е важна за неговото правилно и ефективно използване. Цената за тази услуга се определя на място от нашият ВиК техник. Тя зависи от вида и модела на бойлера и терморегулатора. Стандартната цена за нагласяне на температурата на бойлер е 48 лв.

6/ Смяна на клапани

Възвратните клапани са често сменян елемент по електрическите бойлери. Те прокапват и дори протичат от по високо налягане, което не всеки път е свързано с проблем по системата на вашият бойлер. Стандартните вентили са на размер 1/2 или 3/4. Когато протече възвратният вентил, а техника ни е установил че по бойлера всичко е наред препоръчваме монтаж  на редуцир-клапан. Той ще коригира налягането на водата в бойлер и ще спре теча от вентила. 

 • монтаж и смяна на възвратен клапан -44 лв.
 • монтаж и смяна на редуцир-вентил -44 лв.
 • Смяната на светодиодната индикация на бойлера е без значение от модела. Наш техник ще ви посети и ще ви смени светодиода за  24.50 лв. 

7/ Смяна на нагревател

Извършваме смяната на нагревателя бързо и качествено. Нагревателите биват - обикновени и емайлирани с мощности от 1kW до 4 кW. По форма и начин на включване към ел.част на бойлера многообразието е богато на възможности. Цената за смяна се определя не от вида на нагревателя,а от вида на бойлера. има мокри и сухи нагреватели, като сухите нагреватели се делят на графитни и керамични. Нагревателя на бойлера се сменя различно в зависимост от модела и начина на монтаж. 

 • смяна ня нагреватели на хоризонтални бойлери - 59 лв.
 • смяна на нагреватели на вертикални бойлери - 56 лв. 

Обявените цени за ремонт на бойлери на място са за труд и не включат цената на необходимите материали. Издаваме документ за разхода. При ремонт под 80 лв. се таксува и такса посещение. Поясняваме, че сумата за ремонт не включва цената на материалите за ремонт.

Ремонт на бойлери цени, са в с включен ДДС. Цените са ориентировъчни.

Елвидом ООД си запазва правото на промяна на цените, както и точно ценообразуване след оглед!