ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Доставка и монтаж на радиатори

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

доставка и монтаж на радиатори и лириЕлвидом ООД предлага на свойте клиенти за София комплексна услуга по смяна на радиатори.  Какво включва смяната на радиатори?  Смяната на радиатори с централно топлоподаване включва следните дейности: източване на абонатна станция, разкачане на радиатори от тръбите, демонтаж и сваляне на радиатори от кнзолите им, окомплектоване на новите радиатори, оразмеряване и монтаж на конзоли за новите радиатори, монтаж на радиатори, свързване на радиатори към тръбната мрежа, пълнене и обезвъздушаване на парната инсталация и обезвъздушаване на новите радиатори.

За улеснение на избралите услугите на Елвидом София ние предлагаме посещение и консултация на място, доставка на алуминиеви радиатори, доставка на чугунени или стоманени (панелни) радиатори и лири зя баня. Доставяме и монтираме новите ви радиатори, като подсигуряваме монтажа и демонтажа на старите радиатори. При желание може да извозим старите ви радиатори, като пазим да не надраскаме и изцапаме. При по-големи и масивни радиатори може да се разглобят на части от по 10-12 глидера, за по-лесно изнасяне или да се нарежат с електрически трион за метал. Ползва се електрически трион, които не произвежда искри при рязането с цел защита и запазване на подовите настилки и мебелите.

Не е нужно да търсите топлофикация или сърдитият и кисел домоуправител да източва абонатната, да пълни абонатна и да я обезвъздушава-това го вършим ние! От клиентите решили да сменят старите си радиатори или да си монтират нови радиатори се изисква само ключ за достъп до абонатната и всичко останало поемаме ние от Елвидом ООД София.

Избраните марки и модели радиатори или лири за баня ще доставим безплатно до вашият дом, ще ги качим и ще сменим със старите ви раждясали и протекли радиатори.

Елвидом ООД е професионална фирма за професионален монтаж и ремонт на радиатори за парно, като предлага монтаж на радиатори на изгодни цени. Извършваме монтаж на радиатори в София и околните райони, като осигуряваме доставка , напълно безплатна в рамките на град София. Извършваме доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатри с гаранция.

Не изкупуваме стари чугунени радиатори! Извозването на радиаторите от Елвидом ООД се заплаща отделно от услугата за монтаж и демонтаж на радиаторите.