ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Откриване на теч без къртене

( Оценка 5.0 ) от ( 2 отзива )

откриване на теч без къртенеТечовете и по-точно скрити течове (течове под мазилки, теч под плочки и други) винаги са притеснявали водопроводчиците и собствениците. Никак не е приятно да има теч, да знаеш за него и да не го виждаш. Съседа се оплаква, паркета се подува, влажността в помещенията се повишава, образува се плесен, щетите нарастват а няма обяснение за проблема. Налага се къртне и ремонт, но не е ясно къде. При такива ситуации се налага използване на специална и професионална апаратура за откриване на теч без къртене. Сама използването на термокамера и други спомагателни уреди за откриване на теч могат да преустановят нанасянето на още и още щети.

Откриване на теч без къртене 

Откриване на теч без къртене се налага при откриване на скрити течове, както споменахме по-горе. Най-често за откриване на скрити течове без къртене се използва специална апаратура.  През последните години наложилата се апаратура еза откриване на течове без къртене е термографската камера, докато в близкото минало се използваше радиографска апаратура и ултразвук. Всички уреди и методи за откриване на течове без къртене имат предимства и недостатъци и намират приложение в определени сфери и определени ситуации.

При откриване на теч в сгради и затворени помщения основно се използва термографската камера и термографският анализ, докато при обследване на обекти на открито се използватултра  звуковите вълни.

Елвидом ООД ви предлага откриване на течове без къртене с професионална камера на марката Flir. Ние сме адна от малкото сертифицирани компании в сферата на термографията и безразрушителният контрол. Разполагаме със сертификат. Имаме правото да издаваме протоколи и доклади от направените обследвания и да ги подпечатваме със собствен печат носещ номера на сертификата ни.

При проблем с откриване на теч ни потърсете и ще открием вашият проблем. Предлагаме и отстраняване на течове, като за целта разполагаме с опитни водопроводчици, фаянсаджии, както и много земекопна и къртачна техника.

Цени за откриване на течове без къртене може да видите в нашата ценова листа.