ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на хидрофори

( Оценка 3.0 ) от ( 5 отзива )

Ремонт на хидрофори е специфичен процес при които се изисква точна диагностика на проблема на хидрофорната уредба и неговото професионално отстраняване. Ремонт на хидрофори обикновено е спешен и се налага да се реагира бързо, поради факта, че хидрофори и хидрофоорни уредби се използват там където налягането или водата не достига и потребитеелските нужди остават незадоволени. При по-ниско налягане не работят перални машини, съдомиялни, проточни газови и електрически бойлери, ледогенератори и други уреди работещи с вода.

Ремонт на хидрофори София

Самите хидрофорните системи  са  локални системи за водоснабдяване на даден обект, като най-често са малки къщи и вили, но понякога хидрофорни системи имат и  административни, производствени и жилищни сгради, където налягането е недостатъчно за да се захрани с чиста питейна вода последните етажи на сградите, като подсигури нормалната функция на водопровода.
Ние предлагаме ремонт на хидрофори и помпи в района на София.  Аварийни  водопроводчици извършват профилактика и ремонт на хидрофорни системи за София и софийска област  с предварително записване, при аварии или планови ремонти.

Предлагаме следните видове ремонт на хидрофори и хидрофорни системи и уредби:

 • ремонт на повредена  хидрофорна помпа
 • Ремонт на потопяема помпа за кладенец
 • смяна на тръби от хидрофорната система
 • смяна на фитинги по хидрофор
 • повредени мембрани на резервоар на хидрофорна уредба
 • смяна на манометър на хидрофорна помпа
 • смяна на поплавък за водосборен съд
 • смяна или поправка на управление и електроника на помпи и хидрофори
 • смяна на филтри, кранове, клапани, измервателни уреди и други

,както и още много други ремонтни дейности като откриване на теч по хидрофорни системи и уредби, отстраняване на течове, смяна и монтаж  на смукатели, смяна и настройка на пресостати, смяна на спирателни кранове за метални тръби, спирателни кранове за PPR  тръби и PET тръби, смяна на разширителен съд за хидрофор, настройка на механичен пресостат и пускане в експлоатация на нови хидрофорни уредби и още много други.

 


 

ремонт на хидрофори За да бъде ефективн хидрфора е необходимо хидрофорната система да бъде изчислена и изпълнена качествено.  Хидрофора ви не функционира ефективно или има проблеми, побързайте да се свържете с нас и нашите екипи от опитни специалисти ще ви посетят на място. Ние сме професионален сервиз за хидрофори и хидрофорни помпи с богат опит и обучени специалисти.

Предлагаме също доставка и монтаж на хидрофори и изграждане на нови хидрофорни системи. Извършваме доставка и смяна на хидрофор и хидрофорни помпи. 

 • Ние извършваме ремонт на хидрофори от следните марки:
 •  

хидрофорна помпа Spеroni, хидрофорна помпа City pumps, хидрохорни помпи Gardena, хидрофорни помпи Raider, хидрофорни помпи grundfos, хидрофорни помпи Aquasystems, хидрофорни помпи Einhell, хидрофорни помпи АL-KO, хидрофорни помпи Metabo, Wilo, Aquajet, Sigma и още много други помпи предлагани на пазара.